Lilo tegen FIP!

Lilo tegen FIP!
Jona Libeert

Lilo is 1 jaar oud en lijdt aan FIP. Help jij ons prinsesje op weg naar genenezing? Eeuwige dankbaarheid!

 

Hallo allemaal!

Wij zijn Jona, Brent, poes Lilo en katertje Olaf. Een jong éénoudergezin met een rugzakje, zoals zovelen.

Vorig jaar, in april 2020, moesten wij afscheid nemen van onze geliefde, 1-jarige poes Boo. Brent (mijn zoontje) was daar het hart van in. Dat is hij nog steeds. Gelukkig was er Lilo. Boo's zusje, die haar plekje probeerde in te nemen en de steun en toeverlaat van mijn lieve speciale jongen werd. Brent heeft een autisme spectrum stoornis en is serieus gehecht aan zijn kleine prinses Lilo.

In november sloeg het noodlot opnieuw toe. Lilo werd ernstig ziek. We kregen de diagnose FIP (feline infectueuze peritonitis). Een ziekte die de longen aantast en tot voor kort altijd dodelijk was. Dankzij onze lieve dierenarts kwamen we in contact met mensen die ons konden helpen en begeleiden.

we startten halsoverkop een experimentele behandeling om Brent's beste vriendin te redden. Voorlopig met succes! Lilo lijkt weer gezond, maar is nog niet uit de gevarenzone. Er wacht ons nog 3 maanden observatie, stress en bang afwachten vooraleer ze (hopelijk) genezen verklaard wordt.

De kosten die deze lijdensweg met zich meebracht zijn niet te overzien en lieten jammergenoeg een gigantische financiële put na. We zetten al tal van acties op poten om de kloof te dichten, maar het lijkt ons tot nog toe niet te lukken.

Daarom proberen we wanhopig even via deze weg. Wil jij ons er terug bovenop helpen? Eeuwige dankbaarheid in return!

Lieve, dankbare groetjes,

Jona, Brent, Lilo & Olaf.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-03-2022 gestart
2400x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jona Libeert

Jona Libeert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-03-2022 gestart
2400x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog