Loverboy

Loverboy
Mirjam  Stichter
Deel deze actie

Helpen jullie mee mijn dochter weer vertrouwen te krijgen in de mens en de toekomst.

17 donaties
12%
€ 475 van € 4.000 ingezameld

 

Ik hoop dat dit bericht voor veel ouders een waarschuwing is om hun dochters echt goed te beschermen voor de boze wereld. Er lopen monsters van jongens rond die onze dochters, die te lief, zacht en erg gevoelig zijn, voor hun leven een rugzak mee te laten dragen. Als groot voorbeeld en waarschuwing schrijf ik dit verhaal en hoop dat dit uw dochter bespaard blijft.
 

Een meisje van 18 dat op kamers gaat wonen en een vriendje krijgt en na een maand ontdekt dat het helemaal geen vriend is maar een loverboy. Na een half jaar zwaar geestelijk en lichamelijk te zijn mishandeld en belandt ze in de prostitutie omdat ze bang was voor hem. Hij heeft haar dagelijks bedreigd met woorden: “als er geen geld is dan maak ik je dood”. Als ze met te weinig geld thuis kwam, kreeg ze alleen maar klappen of hij kneep haar keel dicht. Tot twee keer toe is ze ook bijna dood geweest. Ze is zo erg mishandeld omdat ze niet wilde werken dat hij haar zo hard sloeg dat haar tand los zat en bleef bloeden. Nadat het bloeden gestopt was is ze toch maar gaan werken.  
 

Met school was ze gestopt omdat ze voor hem moest werken en daar heeft ze een flinke DUO schuld aan overgehouden. Ze durfde niet bij hem weg te gaan uit angst dat hij haar of haar familie wat aan zou doen. Na een half jaar nadat moeder en vader al diverse keren hadden opgemerkt dat er iets was en zij zich erg zorgen maakten en omdat er ook een brief lag van haar huisbaas dat ze haar kamer uit moest vanwege huurschuld is ze terug naar huis gekomen en heeft ze het hele verhaal verteld. Dezelfde avond was haar kamer leeg. Haar moeder schakelde de volgende dag direct slachtofferhulp in om ook informatie te krijgen welke stappen ze het beste konden nemen. De week erna is ze samen met haar moeder naar de dokter gegaan. Vervolgens in het ziekenhuis gescand en onderzoeken gehad, gelukkig was alles goed en had ze geen enge ziekte opgelopen. Naar de politie geweest maar als je aangifte wilt doen moet haar naam in de aangifte, dat is een probleem. Voor haar eigen veiligheid doet ze dit niet omdat zij de historie van het “vriendje” kent en meneer het geen straf vind om in de gevangenis te zitten. Nu een jaar later krijgt ze de laatste behandeling voor haar PTTS bij de GGZ en kan aan het herstel gaan werken. Inmiddels weer 15 kg aangekomen dus op haar eigen gewicht. Helaas heeft het schadefonds haar claim afgewezen omdat er geen aangifte is gedaan, alhoewel er genoeg bewijzen van dokter, maatschappelijk werk en het ziekenhuis zijn.  De jongedame heeft nu de juiste hulpverlening van Geerlings  & Benards maar haar droom is om een eigen huisje te hebben. Voor haar veiligheid het liefst bij haar ouders in de straat en een scooter om zich te kunnen verplaatsen. Ik hoop nu op ikeabonnen voor haar zodat ze haar huisje straks kan inrichten en een tweedehands scooter kan kopen om zich te verplaatsen en vertrouwen terug te krijgen in de maatschappij.  
 

Indien u haar op een andere manier wil steunen kunt u mij een bericht sturen. Deze jongere in dit bericht is mijn dochter. Ik weet dus uit ervaring dat het niet uitmaakt hoe goed je jouw kind opvoedt. Zeg niet “dit gebeurt mijn kind niet”, ik heb het dus zelf van zeer nabij ervaren en al die verschrikkelijke verhalen aangehoord. Dag en nacht met haar gesproken zodat zij het van zich af heeft kunnen praten. Wat kan een jongen een lief zacht meisje aandoen. Wat zijn die jongens toch sluw.
 

Bedankt voor het lezen van deze actie en mocht u vragen hebben kunt u mij altijd mailen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-07-2022 gestart
1735x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Mirjam  Stichter

Mirjam Stichter

17 donaties
12%
€ 475 van € 4.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-07-2022 gestart
1735x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog