Mama haar laatste reis

Mama haar laatste reis
Deel deze actie via:

Mama is terminaal en wilt graag op reis gaan.

 
€ 0 ingezameld

Dag allemaal,

Vorig jaar had mama een leiomyosarcoom in haar buik. Een kwaadaardige tumor tegen haar baarmoeder. Deze is toen operatief weggehaald en verder was er geen behandeling nodig. Augustus 2022 kreeg ze een scan en alles was in orde.

In december kreeg ze terug een scan en 23 december gekregen we te horen dat mama uitzaaiingen heeft in haar lever. Vandaag (03/01) is ze naar de oncoloog geweest en het ziet er op zijn zachtst gezegd niet goed uit.

Ze kunnen haar niet meer genezen, het enige wat ze nu nog kunnen doen is haar leven verlengen en dragelijk maken. Met een maximum van 2 jaar, afhankelijk of de chemo aanslaat en hoe haar lichaam reageert. De chemo word volgende week opgestart maar mama is dus terminaal.

We kunnen niet meer doen dan genieten van de momenten die we nog samen hebben & zoveel mogelijk herinneringen maken. 

Mama‘s grote droom is eens op reis gaan met het vliegtuig. Gezien de kosten zij had van haar vorige opname, is zij niet in de mogelijkheid van dit te realiseren.

Daarom maak ik deze steunactie om haar droom hopelijk te kunnen realiseren.

Het hoofddoel is om mama samen met haar vriend Bjorn op vliegvakantie te laten gaan. Mocht dit niet mogelijk zijn vanwege haar toestand, zou zij graag samen met haar 5 kinderen en 3 kleinkinderen een vakantiehuisje dichter bij huis huren, om zo samen een laatste vakantie te kunnen hebben.

Alvast bedankt, Silke.

 

Update 05/01: Mama kreeg vandaag een leverpunctie en er werd een port-a-cath geplaatst.

Update 06/01: Vandaag kwam Het Laatste Nieuws langs. Mama’s verhaal en deze steunactie had hen enorm aangegrepen. Ze willen graag een artikel voor haar schrijven en de actie een extra duwtje in de rug geven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-01-2023 gestart
13361x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Silke Van Herreweghe

Silke Van Herreweghe

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-01-2023 gestart
13361x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Reis
Misbruik melden