Medische kosten Gastgezin VZW Opvang Knaagje

Medische kosten Gastgezin VZW Opvang Knaagje
Bo Bruggeman

Om medische kosten te dekken van onze gedumpte konijnen en cavia’s

 

Ik ben Bo, gastgezin bij VZW Opvang Knaagje. Al jaren ben ik gepassioneerd gedumpte konijnen en cavia’s van straat aan’t plukken om ze aan een betere thuis te helpen. Intussen heb ik samen met enkele vriendinnen met dezelfde passie en liefde een uitgebreid gastgezin gevormd voor een erkende opvang. De opvang zelf krijgt subsidie’s van de overheid (die uiteraard zeker niet alle kosten dekken!) maar als gastgezin hebben wij daar natuurlijk geen recht op. We bekostigen alles zelf (castratie’s, vaccinatie’s en ook operatie’s of medische behandelingen als deze nodig blijken te zijn). 
Momenteel hebben we al een aantal ‘zware’ patientjes gehad die toch wel al een behoorlijke hap uit ons budget gekost hebben. 
We hebben enkele konijntjes met tandproblemen. Abcessen, poliepen, tumoren, E. Cuniculli, Coccidiose, oogproblemen,… noem maar op.

Op deze moment hebben we toch een kleine 50 dieren in opvang.

We willen dit uiteraard dolgraag verder blijven doen maar de dierenartsfactuur loopt daardoor hoog op. 
We hebben intussen al een kleine juwelverkoop opgezet om geld in te zamelen maar uiteraard komen we er zo nog steeds niet.

Wie dus graag mee helpt bijdragen en het leven van vele konijntjes en caafjes wil fijner maken mag hier een bijdrage leveren. Zo kunnen wij ons blijven inzetten voor de beestjes en kunnen we hen de medische zorgen blijven geven die nodig zijn! 
 

Veel liefs,

Bo 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-12-2022 gestart
1539x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bo Bruggeman

Bo Bruggeman

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-12-2022 gestart
1539x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog