Mijn hoofd draait door…

Mijn hoofd draait door…
Deel deze actie via:

Ziekte zie je niet altijd langs de buitenkant …

 

Als ouder is het moeilijk te vatten, als je ziet dat je kind het geluk niet vind. Als ouder is het moeilijk om je kind te horen praten over de monsters in haar hoofd, dat je de wonden ziet van wanneer ze zich zelf pijn heeft gedaan. Of als ze aan leeftijdsgenoten verteld hoe zelfmoord in haar hoofd zit.

14 jaar is onze dochter, maar deze verhalen begonnen al sinds haar 5 jaar, in de kleuterklas.

Al snel bleek dat we dit niet alleen konden oplossen, dat we onze dochter uit handen moesten geven aan mensen die haar konden doorgronden. Van kinderpsychiater tot kinderpsycholoog.

Het uit handen geven is als ouder al moeilijk maar financieel hangt hier ook een serieus prijskaartje aan vast. Een ruwe schatting komt uit op 10 000€.

We doen dit met heel ons hart maar het knaagt om te weten dat onze overheid hier weinig belang aan hecht. 3 jaar geleden deden we een aanvraag voor een extra zorgtoelage, maar deze werd ons geweigerd. Dit ging om 80€ per maand dat we extra zouden krijgen, want alle beetjes helpen. Helaas…

Daarom zouden we graag een potje aanmaken, om de hulp die we nu krijgen te kunnen behouden. Niet voor ons als ouder, maar voor Lore die het verdient om alle hulp te krijgen zodat zij ook toekomst kan opbouwen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-01-2023 gestart
1877x bekeken

Actie georganiseerd door:

 Mandy Van Sprengel

Mandy Van Sprengel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-01-2023 gestart
1877x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog