Mishandeling beheerder fietsenstalling Purmerend

Mishandeling beheerder fietsenstalling Purmerend
Deel deze actie

Geldinzameling voor mishandeld fietsenstalling beheerder. Doneer en steun deze man.

95 donaties
€ 1647 van € 25000 ingezameld

Een medewerker van de fietsenstalling bij het NS-station in Purmerend is zwaar toegetakeld gevonden in zijn kantoor. De man had dienst tot vrijdagavond 12 februari 19.00 uur en werd zaterdagochtend met aanzienlijk letsel aan zijn gezicht gevonden, meldt de politie. 
 

Op zaterdagochtend 13 februari wordt het slachtoffer bewusteloos en onder het bloed door zijn collega aangetroffen in het kantoortje van de fietsenstalling aangetroffen. De gewonde medewerker heeft geen idee wat er gebeurd is, maar heeft veertien uur hulpeloos en buiten kennis in dat kantoortje gelegen. Ook blijkt later dat er diverse goederen uit het pand zijn weggenomen, waaronder een tas met gereedschap en een bedrijfsjas.  

Meneer, vader en opa is zo zwaar mishandeld dat zijn oogkas is gebroken, zijn neusbeen is gebroken, zijn kaak is gebroken, hij heeft een hersenbloeding opgelopen en zenuwaandoening opgelopen waardoor hij niet meer kan lopen, auto rijden, zelfstandig kan wonen, enz. 

Laten we deze aardig lieve man die deze verschrikkelijke misdaad is overkomen steunen. Er zullen behoorlijk veel kosten op deze man afkomen om zijn leven weer enigzins draagbaar te maken met de nodige aanpassingen. 

Het bankrekening nummer van het slachtoffer is gekoppeld aan deze actie en geverifieerd door Steunactie. Het ingezamelde geld zal direct worden gestort op zijn rekening.  

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 29-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jair Thieme

Jair Thieme

95 donaties
€ 1647 van € 25000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Crowdfunding voor lieve vader en opa die zwaar mishandeld werd bij fietsenstalling Purmerend

02 Jun 2021

De Amsterdamse student Jaïr Thieme (29) zat in de bus naar huis toen hij las over de zware mishandeling van een Purmerendse fietsenstallingbeheerder. Het verhaal greep hem zodanig aan dat hij een inzamelingsactie heeft opgezet. Hij kent de man niet, maar het geweldincident raakte hem. „Het was een lieve man, vader en opa die een fietsenstalling beheerde, die als hobby fietsen had en nu niet eens meer op een fiets kan zitten.”

Groot Waterland

UvA-student zet crowdfunding op voor zwaar mishandelde medewerker fietsenstalling Purmerend

01 Jun 2021

De Amsterdamse student Jaïr Thieme (29) zat in de bus naar huis toen hij las over de zware mishandeling van een Purmerendse fietsenstallingbeheerder. Het verhaal greep hem zodanig aan dat hij een inzamelingsactie heeft opgezet. „Dit lijkt een geval van zinloos geweld.”

Hij kent de man niet, maar het geweldincident raakte hem. „Het was een man die een fietsenstalling beheerde, die als hobby fietsen had en nu niet eens meer op een fiets kan zitten. De broer van het slachtoffer vertelde dat het een vredelievend en gelovig persoon is. Ik weet natuurlijk niet precies wat er gebeurd is, maar dit lijkt een geval van zinloos geweld.”


 

Noordhollands Dagblad