Niet te bevatten nieuws Abe Dijkstra (onze vrijheidsstrijder!)

Niet te bevatten nieuws Abe Dijkstra (onze vrijheidsstrijder!)
Susi Sulaiman

Doel is oa het terrein voorzijde woning begaanbaar te maken, gezamenlijk iets terug te kunnen doen voor deze heldhaftige man!

 
€ 0 ingezameld

Verbijsterd en in diep ongeloof hebben nog maar een aantal dagen geleden vernomen dat onze Abe (wie kent hem niet) van de 1 op de andere dag in een rollercoaster is beland…. Plotseling door een bloedprop in de knie en vervolgens een tweetal zeer zware acute operaties waarbij Abe bijna het leven heeft verlaten, heeft het chirurgenteam van Medisch Centrum Leeuwarden met pijn in eigen hart moeten besluiten het rechterbeen van Abe tot boven de knie te amputeren teneinde zijn leven te kunnen behouden. 

Schenk aub indien u Abe al "kent" vanuit de wandelgang…Lees anders verder. Doelbedrag is niet in te schatten nog….inventariseren maar we zijn er nog lang niet met de donaties tot nog toe….waar we uiteraard zeer dankbaar voor zijn…

Abe is een zeer gerespecteerd mens. Hij staat erom bekend dat hij zich uitermate dienstbaar opstelt en zeer strijdbaar is…. Deze man heeft een missie….helpen waar hij maar kan…iets betekenen voor de samenleving…. in en vanuit diepgewortelde liefde.

Abe heeft een enorm hart voor andere mensen en biedt steun aan een ieder die het nodig heeft…een baken voor tal van mensen. Zijn vrouw is zelf nog herstellende…. Abe vecht als een tijger….

Abe wilde het zelf doen…zelfvoorzienend leven en werken aan zijn grote woning met een doel… iets betekenen in deze tijd ook voor anderen ed!  De ingang van het (voorzijde) terrein is ruw, hobbelig, modder en niet bestraat en groot vooral. Met auto  te doen in de herfst winterperiode maar onmogelijk voor hem dadelijk in rolstoel nog te betreden…

NU heeft hij ons nodig! Mag hij rekenen op uw steun?

In alomvattende liefde alvast…

Lieve groet van Susi Sulaiman

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-10-2023 gestart
12072x bekeken

Actie georganiseerd door:

Susi Sulaiman

Susi Sulaiman

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-10-2023 gestart
12072x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog