Nieuwe insuline pomp voor Luca

Nieuwe insuline pomp voor Luca
Steven de Haan

Luca heeft een nieuwe Insuline pomp nodig voor zijn diabetes type 1.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

**Steunactie voor Luca: Help Ons Een Nieuwe Insulinepomp Kopen!**

 

Beste familie, vrienden en weldoeners,

 

Wij willen jullie graag informeren over een belangrijke steunactie voor onze geliefde Luca. Luca, een dapper kind van 3 jaar, heeft diabetes type één. Zoals velen van jullie weten, is het leven met diabetes type één een dagelijkse uitdaging die veel discipline en zorg vereist. Luca is altijd moedig en positief gebleven, maar nu heeft hij onze hulp nodig.

**Waarom een nieuwe insulinepomp?**

Luca heeft een nieuwe insulinepomp nodig om zijn bloedsuikerspiegel beter onder controle te houden. Een insulinepomp is een essentieel hulpmiddel dat Luca helpt om zijn diabetes beter te managen. De huidige pomp die hij gebruikt is verouderd en voldoet niet meer aan zijn behoeften. Een nieuwe pomp zal hem niet alleen meer comfort bieden, maar ook zijn gezondheid aanzienlijk verbeteren en zijn levenskwaliteit verhogen.

**Hoe kun je helpen?**

We hebben besloten om een steunactie te organiseren om geld in te zamelen voor de nieuwe insulinepomp. Het streefbedrag voor de pomp en bijkomende kosten bedraagt €5.000. We vragen jullie om Luca te helpen door een donatie te doen. Elke bijdrage, groot of klein, is ontzettend waardevol en wordt zeer gewaardeerd.

**Bedankt voor jullie steun!**

We willen iedereen alvast hartelijk bedanken voor hun steun en betrokkenheid. Samen kunnen we een groot verschil maken in Luca's leven en hem de kans geven om zijn jeugd te beleven zonder de constante zorgen om zijn gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Laten we samen een glimlach op Luca’s gezicht toveren!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-06-2024 gestart
18x bekeken

Actie georganiseerd door:

Steven de Haan

Steven de Haan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-06-2024 gestart
18x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog