Nieuwe ontmoetingsruimte op kinderboerderij het Stadspark

Nieuwe ontmoetingsruimte op kinderboerderij het Stadspark

Help ons een prachtige plek te realiseren waar we bezoekers, hulpboeren en kinderklassen kunnen ontvangen!

 

Wie is er niet geweest? Bij de grootste en oudste kinderboerderij van Lelystad: kinderboerderij het Stadspark. Een fijne plek voor jong en oud om lekker buiten te zijn, verschillende dieren te zien en te knuffelen, maar ook elkaar te ontmoeten.

Stichting Dierenweiden Lelystad wil een lang gekoesterde droom waar te maken. Er is een mooi plan ontwikkeld om een nieuwe ontmoetingsruimte ('Stadsparel') te realiseren. We kunnen er bezoekers, vrijwilligers en kinderklassen jaarrond verwelkomen en dagbestedingsmogelijkheden bieden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. 

Er zijn in Lelystad weinig algemene ontmoetingsplekken, terwijl hier veel behoefte aan is in een groeiende stad met veel kinderen. De huidige ontmoetingsruimte is een oude stal en voldoet niet meer. Er is dus simpelweg nauwelijks onderdak bij koud en regenachtig weer. 

Na een groot startbedrag van gemeente Lelystad (€35.000,-) en een prachtige gift van de Groene Sluis (€10.000,-) hebben we nog €25.000,- nodig om onze droom waar te maken.

Mogen we op jouw steun rekenen? Doneer nu!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-04-2024 gestart
1591x bekeken

Actie georganiseerd door:

Floris Munneke

Floris Munneke

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-04-2024 gestart
1591x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog