Nomi's (5 jaar) laatste wensen

Nomi's (5 jaar) laatste wensen
Deel deze actie via:

Nomi heeft kanker en deze is helaas niet meer te genezen. Wij gunnen Nomi en haar familie hele mooie laatste herinneringen.

 
€ 0 ingezameld

Nomi is een sterke, stoere meid van 5 jaar oud en woont in Schaijk met haar vader Pieter, moeder Yvon en zusje Elin.

In november 2021 is neuroblastoom (een vorm van kinderkanker) bij haar ontdekt. In de afgelopen 1,5 jaar heeft Nomi verschillende zware behandelingen van o.a. chemokuren, operatie en bestralingen ondergaan. Een jaar leek alles volgens plan te gaan, maar in september/oktober zagen ze toch een groei van de tumor. De neuroblastoom is erg agressief, ondanks een andere behandeling en extra operatie. In februari zijn er uitzaaiingen gevonden. Ondanks de extra behandelingen die nog een optie zijn, zal dit alleen voor verlenging zorgen. Nomi is niet meer te genezen, maar kwaliteit van leven blijft bovenaan staan. Vol verdriet en onmacht staan we aan de zijlijn. Het is zo oneerlijk.

Wij als vrienden van deze krachtige familie gunnen Nomi, Elin, Yvon en Pieter nog heel veel mooie herinneringen samen. We hopen dit te kunnen realiseren tijdens een nog kwalitatieve levensfase van Nomi.  Zelf heeft ze nog een paar grote dromen zoals het samenzijn met al haar dierbaren (feest/uitjes), fotoshoots en slapen bij de Efteling. We willen Nomi en haar gezin door middel van deze actie zoveel mogelijk financieel ontlasten.

Het bedrag wat eventueel over is, wordt besteed aan een waardig afscheid voor Nomi en stichting Villa Joep. Deze stichting financiert wetenschappelijk onderzoek naar neuroblastoom. www.villajoep.nl

Pieter, Yvon en Nomi doen, ondanks de enorme moeilijke en verdrietige situatie waarin zij zitten, ook heel veel voor anderen. Zo bakten zij bijvoorbeeld koekjes om geld op te halen voor Kika en hebben zij tijdens Missie 538 daar hun verhaal verteld om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum, zodat andere kindjes met kanker wellicht in de toekomst nog beter geholpen kunnen worden. Zie hiervoor de beelden op: https://www.kijk.nl/programmas/kijk-radio-538/OQtrrhFFFfrKtq.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-02-2023 gestart
8412x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Kalijn van de Braak

Kalijn van de Braak

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-02-2023 gestart
8412x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog