Noodopvang dieren

Noodopvang dieren
Deel deze actie via:

People4animals

 

Wat willen we bereiken?

Mensen die zich in een kwetsbare situatie bevinden, helpen wij graag door hun huisdiertje een tijdelijke warme thuis te geven tijdens hun opname in een ziekenhuis, of eender welke instelling.

Wie zijn we?

Wij zijn studenten afstandsonderwijs Toegepaste Psychologie aan VIVES Kortrijk. Voor het vak Sociaal Agogische Vaardigheden zouden wij een project willen uitwerken. We kozen als project een noodopvang voor dieren in samenwerking met VZW people4animals. 

Wie is people4animals?

Wanneer het nodig is, hebben veel baasjes niet het familiale netwerk of de financiële middelen om hun huisdier in opvang te steken. Daardoor krijgen deze mensen niet de nodige zorgen. De VZW people4animals willen daar verandering in brengen, door de dieren kosteloos op te vangen. Zij zoeken mensen die op geheel vrijwillige en kosteloze basis tijdelijk een dier in huis willen nemen. Deze solidariteit zorgt er voor dat het baasje met een gerust gevoel in opname kan gaan (wat het herstel bevordert) en het huisdier kan in een familiale, warme en liefdevolle sfeer verblijven tot de hereniging met het baasje.
Met onze folder willen we people4animals naambekendheid geven bij ziekenhuizen, OCMW's en andere zorginstellingen, zodat zij weten dat zij bij hen terechtkunnen voor de noodopvang van de huisdieren van hun cliënten.

Steun je ons project? Eeuwige dank! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-02-2023 gestart
437x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

people4animals

people4animals

Actie georganiseerd door:

Evelyn Van Den Neucker

Evelyn Van Den Neucker

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-02-2023 gestart
437x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog