Onterecht behandeld en bestolen door ex

Onterecht behandeld en bestolen door ex
Deel deze actie via:

Marco vraagt dringend hulp tegen onrecht. Ex-schoonfamilie pluimt hem, houdt geld achter, bedreigt. Financiële steun

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!


Help Marco against injustice.

Default (GPT-3.5)

 

User

Ik ben Marco en heb altijd hard gewerkt nu mijn ex schoonfamilie is echter mij volledig aan het pluimen door advocaten te sturen geld achter te houden waar ik recht op heb mij volledig belachelijk aan het maken en constant bedreigingen aan het sturen Je zou zeggen als je hier allemaal bewijs van hebt dat het rechtsysteem zou zorgen voor rechtvaardigheid. Echter als je niet meer in staat bent een goede advocaat te financieren ben je zo goed als verloren. Nu zou ik een bedrag bij elkaar willen verzamelen om dit onrecht aan te vechten en hoop op de steun van mensen. Dmv een bijdrage of informatie zou ook al veel zijn. Mijn ex heeft geld afgehaald van de gezamenlijke rekening houd premies achter waar ik recht op heb en stuurt de ene na de andere gerechtsdeurwaarder op mij af om mij te kleineren. Aub ik heb nooit moeten bedelen of hulp nodig gehad omdat ik altijd geloofde in goede karma. Nu zit ik er helemaal door en voel me verloren. ( kan u dit bericht formeel opstellen en in maximaal 125 karakters?)

 

ChatGPT

"Marco Nolens vraagt dringend hulp tegen onrecht. Ex-schoonfamilie pluimt hem, houdt geld achter, bedreigt. Financiële steun of informatie welkom. Voel me verloren."

 

User

Ik, Marco Nolens, heb altijd naar eer en geweten gewerkt. Echter, mijn ex-schoonfamilie belaagt mij met advocaten, onthoudt mij geld waar ik recht op heb, en bedreigt mij. Ondanks bewijs lijkt het rechtssysteem ontoereikend als goede juridische bijstand financieel onhaalbaar is. Ik overweeg een inzamelingsactie om dit onrecht te bestrijden en hoop op uw steun, zowel financieel als informatief. Mijn ex treft maatregelen zoals geld van de gezamenlijke rekening halen, het achterhouden van premies waar ik recht op heb, en het sturen van gerechtsdeurwaarders om mij te kleineren. Ik, die altijd geloofde in goede karma, ben nu in wanhoop. Uw hulp is van onschatbare waarde.

Met vriendelijke groet, Marco Nolens

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-11-2023 gestart
3x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marco Nolens

Marco Nolens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-11-2023 gestart
3x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden