Ook klokkenluiders worden soms ziek

Ook klokkenluiders worden soms ziek
Yvonne Brinkerink
Deel deze actie

Ik heb zowel neurologische als artitis lyme in ver gevorderd stadium en crowdfund om de behandeling te kunnen betalen.

140 donaties
64%
€ 4.165 van € 6.500 ingezameld

Update 27 November 2022

Ondanks dat het stukken beter gaat (minder moe, minder pijn) met me bleek dat de Lyme nog steeds aanwezig is en de behandeling moet worden voortgezet. Opnieuw moet ik 60 dagen intraveneus behandeld worden en intussen twee antibioticakuren dagelijks door blijven slikken. Ook de supplementen en het dieet gaan gewoon door. 
 

Tot op heden ben ik met de crowdfunding een heel eind gekomen. Een deel heb ik ervoor moeten lenen maar het grootste deel kon betaald worden dmv de funding. De komende 2 maanden ben ik 1000/1500 euro kwijt aan infusen en ik doe opnieuw een beroep op mijn netwerk me daarin te steunen. 
 

Alvast enorm bedankt voor het delen en doneren 🥰.

Yvonne

————-—————————————
 

Update 4 november 2022:

Nog steeds aan de medicijnen waaronder twee keer per dag drie antibioticakuren. Nu zes maanden onderweg waarvan negentig dagen aan het infuus. Het gaat intussen wel beter met me. Ik heb minder pijn en ben minder moe maar op de meest onverwachte momenten krijg ik kramp in mijn lichaam en ‘s nachts (heel vaag) regelmatig spasmes met mijn armen of benen.    De laatste paar dagen slaap ik ook ‘s middags weer simpelweg omdat ik de energie niet heb om een hele dag door te halen. 
 

Afgelopen week was het weer tijd om alle medicijnen en supplementen in te slaan voor deze maand en moest ik keuzes maken. De supplementen heb ik even gelaten zodat ik door kan gaan met de antibiotica. Ook had ik naar de professor gemoeten. Dat kon ik net als de supplementen niet betalen dus die heb ik een maand verschoven in de hoop dat er nog wat financiële hulp komt middels deze crowdfunding. 

—————————————————-Het ging al niet zo best. Zoals velen weten ben ik klokkenluider in de jeugdzorg en zit ik ondergedoken buiten de EU. Het boek wat ik hierover schreef is te bestellen (kosten € 25,00) maar ook gratis online te lezen via de volgende link: https://klokkenluiderjeugdzorg.wordpress.com/opgejaagd-door-de-overheid/

Los van al deze ellende val ik ook al jaren in de prijzen op medisch gebied. Meerdere operaties, waaronder een zware rug operatie, onderzoeken, infecties en ontstekingen en onverzekerd. Door stom toeval kwamen ze er 2 maanden terug achter dat ik Lyme heb in vergevorderd stadium. De eerdere testen daarop waren negatief. Vals negatief dus. 
 

Sinds 2 maanden wordt ik behandeld. De behandeling bestaat uit 7 maanden anti biotica, tegelijkertijd 90 dagen antibiotica via het infuus en heel veel supplementen omdat de anti biotica ook schade aanricht. Die behandeling moet ik zelf betalen. Niet te doen natuurlijk ondanks de hulp van andere klokkenluiders en netwerk. 
 

Wat nog erger is is dat Lyme ook bij geboorte en sexueel overdraagbaar is. Op die manier heb ik mijn dochter ook besmet.  Zij wordt binnenkort getest zodat we het zeker weten. 
 

Ik heb zowel de neurologische als artritis Lyme wat zich uit in: kramp door hele lichaam, spasmes, haaruitval, huidproblemen, spierpijn door hele lichaam, knallende hoofd en nekpijn, extreem moe en constant in slaap vallen, verward praten af en toe als ik heel moe ben en soms doet zelfs de wind pijn aan mijn huid. 
 

Lyme is prima te behandelen als je er direct bij bent. Volgens de arts loop ik er echter al meer dan 25/30 jaar mee en sloeg de Lyme toe na de 1e rugoperatie. Daar kwam een infectie bij die ervoor zorgde dat ik amper nog kon lopen en waardoor ik 6 maanden met hechtingen in mijn rug liep omdat de wond niet sloot. Er was zelfs een tweede hersteloperatie voor nodig. Ook ben ik vorig jaar opnieuw gebeten door een teek en ook dat kan de boel getriggerd hebben. Iig is dat beest helemaal los gegaan in mijn lichaam. 
 

De kans dat ik genees is groot maar slaat de behandeling niet aan dan eindig ik in een rolstoel doordat mijn zenuwstelsel is aangetast. 
 

Ik vraag jullie hulp zodat ik de behandeling die ik nodig heb kan ondergaan. 
 

Ik zie geen andere manier om dit zelf te kunnen bekostigen. Alvast hartelijk dank voor het lezen, delen en doneren. 

Yvonne Brinkerink

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-08-2022 gestart
6478x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Yvonne Brinkerink

Yvonne Brinkerink

140 donaties
64%
€ 4.165 van € 6.500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-08-2022 gestart
6478x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden