Op de mountainbike voor De Paardenhoeve GGzE

Op de mountainbike voor De Paardenhoeve GGzE
Dorien op de mountainbike

Op 20 en 21 aug wil ik het Brabants Vennenpad, een wandelpad van 258 km, fietsen om geld in te zamelen voor De Paardenhoeve.

 
€ 0 ingezameld

Wat is De Paardenhoeve?

De Paardenhoeve is gevestigd op het Landgoed De Grote Beek van GGzE (Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen). Het bestaat uit een manege, weides, een bak om in te rijden en natuurlijk de paarden. De Paardenhoeve is er voor iedereen die graag in contact komt met dieren. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen op de hoeve dagbesteding volgen. De paardenhoeve biedt coaching, Psychomotorische Therapie en Psychosociale Therapie. Bij deze coaching en therapie maken ze gebruik van het natuurlijke gedrag van paarden. De samenwerking tussen mens en paard staat centraal en wordt begeleid door een paardencoach.

Motivatie: 

Ik was op zoek naar een persoonlijke en sportieve uitdaging. Ik wilde daar graag een goed doel aan koppelen. Als cliënt bij GGzE vind ik De Paardenhoeve een heel mooi doel. Zoals De Paardenhoeve aangeeft: een ervaring met een paard werkt beter dan 1000 woorden. Die ervaring heb ik zeker. Het is heel bijzonder dat paarden je feilloos aanvoelen en spiegelen zonder waardeoordeel. Het is een heel betekenisvolle plek, met goede begeleiding en veel deskundigheid waar je heel veel kan leren. 

Doelstelling:

Het Streekpad het Brabants Vennenpad is een wandelronde van 258 km die langs ons huis loopt. Op 20 augustus vertrek ik vanuit huis en ga ik dit wandelpad fietsen met mijn mountainbike. Halverwege ga ik kamperen om dan de volgende dag weer naar huis te fietsen. 

Ik wil graag De Paardenhoeve een warm hart toe wensen. Een extra financiële bijdrage kan De Paardenhoeve goed gebruiken voor de volgende wensen:

  • Paardenvoetbal om paardenvoetbal te spelen en tegen verveling (36 euro)
  • Barepack pad met V-singel techniek voor het paardrijden (60 euro)
  • Tweepersoons hangmat om te gebruiken bij de therapie (88 euro)
  • Vrijheidsdressuur blok voor dressuur oefeningen (125 euro)
  • Voltige singel, een singel voor makkelijk springen (150 euro)
  • Balance Board, wipwap, voor de fysieke ontwikkeling van het paard (345 euro)

Overweldigend! De Paardenhoeve kan deze wensen al in vervulling laten gaan. Wensen blijven! Bij de dagbesteding kunnen ze verschillende materialen gebruiken voor de verzorging van de paarden. Materialen zoals hoofdstellen en zadels voor de paarden blijven nodig door slijtage. 

Steun jij mijn fietsactie en draag jij net als ik De Paardenhoeve een warm hart toe? Alle donaties gaan na het behalen van mijn doel rechtstreeks naar De Paardenhoeve. Alvast heel erg bedankt!

Voor meer informatie over De Paardenhoeve: https://sites.ggze.nl/groups/11-de-paardenhoeve/welcome

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-03-2024 gestart
1457x bekeken

Actie georganiseerd voor:

De Paardenhoeve GGzE

Actie georganiseerd door:

Dorien op de mountainbike

Dorien op de mountainbike

 
€ 0 ingezameld
Actie loopt tot 01-09-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-03-2024 gestart
1457x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Dieren
Misbruik melden