Op weg naar een leven met een mooie huid

Op weg naar een leven met een mooie huid
Sasha Persulessy
Deel deze actie

Psoriasis heeft een enorme invloed op de kwaliteit van leven. Help het financieren van alternatieve geneeswijzen.

85 donaties
20%
€ 1983 van € 10000 ingezameld

Beste lezer,

Al 25 jaar lang heb ik te maken met de huidaandoening Psoriasis. Ik ben begonnen met hormoonzalfjes en ben later ook gestart met lichttherapie. Helaas werkte dit allemaal tijdelijk. Ik ben op zoek gegaan naar wat zou helpen op lange termijn. Ik had het gevoel dat dit antwoord voor mÍj niet lag bij een dermatoloog aangezien ik daar al behoorlijk wat bezoekuren kwijt was en vele behandelingen verder maar de Psoriasis bleef terugkomen. 

Nu hoop ik dat mijn huid (en ikzelf) kan genezen middels alternatieve geneeswijzen zoals darmspoelingen (€99 per spoeling), Aryuvedische behandelingen (€60-€90 per behandeling), Ayahuasca (€225 voor één ceremonie) acupunctuur (€40-€60 per behandeling) Shiatsu therapie (€60 per behandeling). Ik kies hiervoor omdat ik na jaren onderzoek heb begrepen dat Psoriasis vanuitbinnen komt. Alternatieve geneeswijzen zijn prijzig en ik krijg maar een klein deel per behandeling vergoed door de zorgverzekeraar met een maximum per jaar. 

Het geld is nodig aangezien ik verschillende behandelingen wil kiezen en er meer dan één behandeling nodig zal zijn. (uit ervaring weet ik dat het lastig in te schatten is wat zal helpen voor mij. Bij elke patiënt kan een behandeling anders aanslaan) Het is een genezingsproces dat tijd nodig heeft; mijn verwachting is minimaal één jaar. Onderhoud is belangrijk hierin. 

Ik ben altijd sterk gebleven met een positieve instelling en had goede hoop dat de Psoriasis vanzelf minder werd. Maar aangezien mijn huid van top tot teen nu zo aangedaan is, ben ik ten einde raad en is het verdriet groot. Opruimen van binnen zal helpen; trauma's van het verleden achter mij laten en de rust en balans vinden als alleenstaande moeder van een zoontje van twee. Ik kan dit niet alleen. En ik hoef dit niet alleen te doen wordt mij verteld.
 
Met mijn studieachtergrond Social work en een karakter als; zorg goed voor anderen, mijzelf op de laatste plek zetten, streng zijn voor mezelf, is het nu tijd voor Sasha! 
Rust, ontspanning en vooral zelfliefde zijn belangrijk voor het genezingsproces en dit gun ik mezelf nu écht. 

Dank u wel voor het lezen. 
Mijn dank is groot.  

Liefs, Sasha.  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Sasha Persulessy

Sasha Persulessy

85 donaties
20%
€ 1983 van € 10000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog