Operatie dubbele botbreuk pup 3,5 maand

Operatie dubbele botbreuk pup 3,5 maand
Sabine Wijers
Deel deze actie via:

Arme Sky en arm baasje hebben dikke vette pech

 

Hallo ik ben Sky, een super lieve keespup van 3,5 maand oud. 8 dagen geleden woonde ik nog bij mijn vader, moeder, broertje en vele anderen huis(dier)genoten. Een beetje pech heb ik wel gehad, toen er eindelijk iemand interesse in mij toonde, had ik al 3 korsten op mijn hoofd. Wist ik veel dat als ik heel erg hard ergens tegen aan zou lopen, het ook heel veel pijn zou doen. Deze korsten zijn inmiddels gelukkig bijna weg. Nog wel ben ik gewond aan mijn staart omdat ze het leuk vonden om juist in de mijne te bijten. Maar goed, ik laat me niet kisten en ga een heerlijk leven tegemoet bij mijn nieuwe baasje. Althans dat was de bedoeling 😢. 

Eenmaal op mijn nieuwe adresje was ik super enthousiast en blij en zij ook met mij. Binnen 1 dag wist ik al hoe ik op de bank kon springen, knap hè? Ik dacht dat ik er net zo makkelijk weer af kon, maar toen ging het goed fout. Dom hè? 

Mijn baasje was meteen dezelfde dag met mij naar de dokter gegaan. De dierenarts dacht niet dat het gebroken was en heeft me iets gegeven tegen de pijn. Maar hoe ik ook mijn best deed, lopen ging nog steeds niet. Dus vandaag terug naar mijn dokter. Wat blijkt na röntgenfoto's? Mijn voorpootje is op 2 plaatsen gebroken en moet geopereerd worden. Mijn baasje is nu al meer dan € 400,00 kwijt aan mijn bezoekjes aan de dierenarts. Met de aanschaf van mij erbij binnen 1 week dus al € 1000,00 lichter. Nu gaat mijn operatie ook nog eens € 1750,00 kosten, hier had ze natuurlijk niet op gerekend in zo'n korte tijd. Ze heeft niet eens de kans gehad om de verzekering in orde te maken. 

Nu wil deze alleenstaande mama met 3 kinderen alles uit de kast trekken om mij weer op te lappen. Maar potjandorrie het is een hoop geld. Wie weet kunnen jullie haar een beetje tegemoetkomen, alle beetjes helpen. 

Foto's volgen nog, heel veel liefs en een poot van mij Sky

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-09-2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Sabine Wijers

Sabine Wijers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden