Operatie heup voor 3jarige golden retriever.

Operatie heup voor 3jarige golden retriever.
Quinten De Corte
Deel deze actie via:

Onze geliefde familiehond heeft een operatie nodig aan zijn heup op 3jarige leeftijd hierbij vragen we jullie hulp voor hem.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dag iedereen.

Ik ben Quinten, ik ben 19 jaar en zit in een familie van 7. We hebben een 3 jarige golden retriever genaamd Oscar die normaal altijd wilt spelen, wandelen, knuffelen en lachen maar sinds kort heeft hij probleem bij het stappen en steunen van zijn rechter heup. 

Onlangs zagen we onze vreugde van onze spelende hond verminderen en moeilijker kunnen rechtkomen als hij op de grond gelegen heeft, we dachten eerst dat dit kwam doordat hij er constant op lag, maar dit bleek niet zo want spelen wou hij ook minder vaak en tijdens het wandelen stopte hij en legde hij hem neer op de grond. Nu heeft hij steeds problemen met stappen, rechtkomen en springen in zijn eigen sofa. In spelen heeft hij ook minder zin en als hij speelt verbijt hij de pijn maar is maar van korte duur.

We zijn al aantal keer naar de dierenarts geweest, daar kregen we eerst te horen dat het kwam doordat hij artrose heeft en zijn gewicht beetje te zwaar was waardoor een overbelasting kwamen op zijn gewrichten en kregen hier medicatie mee voor hem. Maar dit bleef aanhouden en verslechte op sommige momenten. Nadat hij uitgleed( omdat hij moeite heeft om uit zijn sofa te komen) en slecht terecht kwam, mankt Oscar nog meer. Ook hier zijn we naar de dierenarts geweest en hebben ze foto's genomen hieruit kwam het resultaat dat hij een scheurtje in zijn spier heeft opgelopen, de conlusie was dat Oscar geopereerd moet worden maar dit heeft een kostplaatje wat wij niet kunnen financieren in deze tijden daarom vragen we jullie om een bijdrage om deze jonge spelende hond te helpen zodat Oscar weer met plezier kan spelen met ons.

Dit zou voor ons heel veel betekenen omdat Oscar een deel van onze familie is geworden en we zouden het jammer vinden dat we hem zien aftakelen op deze jonge leeftijd.

Wij gaan ook al extra's langs te kant houden voor de kosten van de operatie ect... maar extra hulp zou welkom zijn. Wij en Oscar zijn blij met iedere bijdrage die we ontvangen.

Wij zullen ook jullie up-to date houden hoe het gaat met Oscar. en hopelijk kunnen we hem snel terug genieten van het spelen.

Wij danken jullie alvast voor jullie tijd en hulp.

Groetjes Oscar en Mijn familie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-12-2022 gestart
89x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Quinten De Corte

Quinten De Corte

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-12-2022 gestart
89x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog