Opgelicht door mijn oude werk

Opgelicht door mijn oude werk

Hallo allemaal, Ik ben opgelicht door mijn oude werkgever waardoor ik mijn spaarrekening kwijt ben.

 

Hallo allemaal,

Wij als gezin met 2 kindjes zijn 3 jaar releden verhuis van Nederland naar België, we hadden alles net op orde en een goede spaarrekening.

Ik ben uiteindelijk gaan werken bij een nieuw café, het was allemaal erg leuk en we werkte erg hard, totdat ik erachter kwam dat mijn baas ons niet kon uitbetalen, hij had verschillende smoesjes waardoor ik toch weer in hem begon te geloven en door bleef gaan met werken, ik dacht ach ik heb een spaarrekening en hij betaald alles uit kan ik het weer aanvullen. Maar helaas op de dag van vandaag heb ik nog niks mogen ontvangen voor de rechtzaak heeft hij zich failliet laten verklaren waardoor de kans bestaat dat ik nooit meer iets zou ontvangen.

Omdat ik niet ingeschreven stond dat ik bij hem werkte bleek ik ook niet verzekerd, ik heb een operatie moeten ondergaan aan mijn schouder die ik zelf heb moeten betalen, mijn spaarrekening was toen al ver leeg, en ik kreeg er een ziek kindje bij met zware koemelkallergie ze moest speciale voeding en dat hebben wij ook allemaal zelf moeten ophoesten.

Danku voor het lezen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-04-2024 gestart
49x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tessa Van alem

Tessa Van alem

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-04-2024 gestart
49x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog