Opvanghuisje Moeke Kim

Opvanghuisje Moeke Kim
voor Moeke Kim

Hartverscheurende keuze tussen 2 liefdes. Moeke Kim strijdt voor haar vrouw met autisme en haar droomjob als onthaalmoeder.

 

Door zware sensorische overprikkeling van Erline - haar partner met autisme - is Moeke Kim genoodzaakt haar droomjob als onthaalmoeder stop te zetten. Het leven als onthaalouder vraagt veel draagkracht, maar omdat deze job zich afspeelt in de eigen woning, vraagt dit veel van het hele gezin. 

Omdat dit voor Erline niet meer dragelijk is, heeft Kim besloten te stoppen als onthaalmoeder, een job die ze tot nu toe al 15 jaar lang met enorm veel liefde voor al haar onthaalkindjes uitoefent. Dit is niet alleen heel jammer voor Kim, ook voor de vele kindjes die nu niet meer in haar warme nest kunnen opgroeien hun eerste levensjaren. Daarnaast zijn er in Beervelde bijna geen onthaalouders meer actief en is Kim gegeerd en geliefd als onthaalmoeder. 

Erline is intussen door zware uitputting door o.a. overprikkeling, verhuisd weg van haar gezin, nog in hun huis wonen waar nu de onthaalkindjes zijn is onmogelijk geworden. Dit is moeilijk voor Kim en hun eigen kinderen, maar ook financieel weegt dit zwaar om een tweede verblijf te moeten huren. 

Nu is er in de Heistraat, een paar huizen naast het huis van Kim en Erline, een kleine woning te koop gekomen. De verkoop van deze woning gaat van start op 1 februari. Deze woning zou de ideale oplossing bieden om het gezin uit hun benarde situatie te halen en Kim haar droomjob verder te laten uitoefenen. Deze crowdfunding werd opgestart om financiële middelen te verzamelen om een nieuw warm en veilig nest te creëren om de kinderen te kunnen blijven opvangen.

“De laatste jaren waarin het steeds slechter ging met Erline zochten we al naar veel oplossingen, maar we geraken er niet uit. Erline moest zo overdag weg vluchten van haar thuis, dit maakte de uitputtingsslag alleen maar groter, tot we op dit punt zijn gekomen dat ons gezin niet meer samen kan zijn.” 


! Indien het ons niet lukt om een geschikte locatie te vinden waar Kim haar job kan verder zetten, storten wij het ingezamelde geld aan het kinderkankerfonds ! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-01-2024 gestart
3000x bekeken

Actie georganiseerd door:

voor Moeke Kim

voor Moeke Kim

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-01-2024 gestart
3000x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog