Patrick en Patrick worden 50 jaar!

Patrick en Patrick worden 50 jaar!

In plaats van een kado voor onszelf willen wij graag een kado doneren aan de kids van het Amalia ziekenhuis in Nijmegen.

 

In het Amalia kinderziekenhuis liggen kinderen vaak een lange tijd op bed. Ze kunnen daarom wel wat afleiding gebruiken. De normale zorg wordt betaald door de verzekeraars maar voor alle extra's waarmee kinderen kunnen ontspannen zijn ze afhankelijk van giften. In overleg met het ziekenhuis zouden wij daarom graag een aantal Nintento Switchs (plus wat spellen) doneren zodat er zoveel mogelijk kinderen hier gebruik van kunnen maken. 

Nu we zelf op de helft van ons leven zijn gekomen en beide kinderen hebben, zijn we ons meer dan ooit bewust dat kinderen niet in een ziekenhuis horen. Als ze er dan toch zijn dan mogen ze wat ons betreft wel wat extra schermtijd ;-)

We vinden het fijn dat jullie met ons deze mijlpaal willen vieren en voor ons is dat al een speciaal kado. We hopen dat jullie iets willen doneren zodat de kinderen in het Amalia ziekenhuis ook een prachtig kado mogen ontvangen. 

Alvast heel erg bedankt.

Patrick & Patrick

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-01-2024 gestart
572x bekeken

Actie georganiseerd door:

Patrick en Patrick

Patrick en Patrick

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-01-2024 gestart
572x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog