Radio 538 ochtendrun voor het Prinses Máxima Centrum

Radio 538 ochtendrun voor het Prinses Máxima Centrum
Didi Harkema

Op 16 maart loop ik 5,38 km in het Olympisch Stadion in Amsterdam om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum.

 

Voor Jeroen organiseert De 538 Ochtendshow op zaterdag 16 maart om 10:00 uur ’s ochtends een sponsorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Jeroen is bijna een jaar geleden een sponsorloop gestart om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum

Tim, Rick, Niels en Florentien van de ochtendshow van radio 538 zullen natuurlijk aanwezig zijn om live vanaf het evenement een uitzending te maken. BN’ers, artiesten en andere vrienden van de show zijn aanwezig om mee te lopen of bekertjes water uit te delen. Er is plek voor 538 deelnemers die zich voor € 538,- kunnen inschrijven en 5.38 km hardlopen. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Jeroens actie voor het Prinses Máxima Centrum.

Ik heb altijd al willen kunnen hardlopen, maar tot nu toe geen tijd kunnen vinden om hierin te groeien. Naar aanleiding van deze sponsorloop maak ik een gebaar naar mijn dochter Julia; zij heeft in de jaren van behandeling in het Prinses Maxima Centrum wel meer moeten doorstaan waar zij geen zin in had en ook geen keuze in had. En daarom doe ik mee met de ochtendrun; ter nagedachtenis aan Julia, in de hoop dat er meer kennis, onderzoek en behandelmogelijkheden komen die het verschil zouden kunnen maken.

Alle donaties zijn welkom; mijn doelbedrag is op naar de 1538 euro! Alle opbrengst gaat naar Prinses Máxima Centrum!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-02-2024 gestart
813x bekeken

Actie georganiseerd door:

Didi Harkema

Didi Harkema

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-02-2024 gestart
813x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog