Rechtszaak tegen woonpunt

Rechtszaak tegen woonpunt
Teddy Hansen
Deel deze actie via:

Hierbij zoek ik door middel van deze steunactie, hulp voor de komende rechtszaak tegen woonpunt Limburg

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste lezer,

Ik richt mij tot u met een belangrijke zaak die onze steun nodig heeft. Mijn vrouw en ik zijn slachtoffer geworden van de nalatigheid van woningcorporatie Woonpunt. Zij waren verantwoordelijk voor het onderhoud van onze Cv-Ketel en het leveren van een veilige en gezonde woonomgeving. Echter, door hun nalatigheid hebben wij te maken gehad met ernstige gevolgen.

Bij het onderhoud van de Cv-Ketel is er door Woonpunt verzuimd om deze goed te controleren en onderhouden, waardoor er koolmonoxide vrij is gekomen in onze woning. Dit heeft geleid tot een sluipende koolmonoxidevergiftiging bij ons beide. 

Echter, de gevolgen van deze nalatigheid blijken nog steeds niet te overzien. Mijn vrouw heeft pulmonale hypertensie, een zeer ernstige longziekte. Het verblijf in de woning met een hoge concentratie koolmonoxide en andere gevaarlijke stoffen heeft haar gezondheid ernstig verslechterd. Onlangs hebben wij bloeduitslagen ontvangen die mogelijk aantonen dat haar levensverwachting ernstig is verkort door deze situatie.

Wij zijn daarom genoodzaakt om een rechtszaak te starten tegen Woonpunt en wij hebben uw hulp nodig om dit mogelijk te maken. We willen u graag meer informatie geven over de ongezonde situatie waarin we verbleven en hoe dit ons leven heeft beïnvloed.
We moesten noodgedwongen verhuizen naar een veilige huis en woonpunt zien niet de fouten van hun nalatigheid van de onderhoud in en lachten beetje de argumenten die wij voorgelegd hadden weg.
 

Uw steun in deze zaak zou voor ons van onschatbare waarde zijn. We hopen dat u ons wilt helpen om gerechtigheid te krijgen en ervoor te zorgen dat Woonpunt hun verantwoordelijkheid neemt voor hun nalatigheid en de gevolgen daarvan. Daarnaast willen we er alles aan doen om te voorkomen dat andere mensen in deze gevaarlijke situatie terechtkomen.

Alvast hartelijk dank voor uw steun.

Met vriendelijke groet,

Teddy Hansen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-05-2023 gestart
47x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Teddy Hansen

Teddy Hansen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-05-2023 gestart
47x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog