Reddingsactie Odila het pomeriaantje

Reddingsactie Odila het pomeriaantje
Naika Coppens
Deel deze actie via:

Na aankoop is Odila ernstig ziek geworden. Verblijft aan de Unief Merelbeke Dierengeneeskunde waar de kosten hoog oplopen.

 

Beste, 

Ik kocht Odila mijn pomeriaantje aan op zaterdag 3 September 2022.

( Naam van persoon waar ik Odila aankocht mag ik momenteel niet bekend maken - Gezien ik anders een aanklacht krijg wegens laster & eerroof ) 

Wij waren direct dikke vriendinnetjes gezien ik hier zolang had naar uitgekeken ! 
Maar onze band werd nog intenser . . . 

Enkele uren na aankoop begon Odila zich eigenaardig te gedrag (Sloomheid - Geen eetlust of drinklust)

Ik dacht op dat moment dat het vrij normaal was gezien Odilatje in een nieuwe omgeving terechtgekomen was. 

Tot zondagavond . . . 

Odila bevond zich zodanig in sloomheid bijna geen teken van leven meer te geven, onmiddellijk bij de dierenarts van wacht geweest waar ze een spuitje kreeg tegen braken en diarree en medicatie.

Op maandagavond bevond Odilatje zich weer in dezelfde toestand en ben ik opnieuw naar een dierenartsenpraktijk gereden waar ze ontdekte dat Odila haar suikerspiegel steeds te laag stond . . . 
Een eerste opname was een feit ( Baxter tegen braken en diarree + vocht / Speciale voeding voor suikergehalte naar boven te krijgen ) 

Dinsdag in de namiddag mocht ik Odila gaan ophalen gezien ze terug een beetje was bekomen.

Ik kreeg de opdracht Odila om de 3 uur zelf te voederen in spuitvorm  met de meegekregen voeding + als Odila een hypo kreeg haar een speciale crème toe te dienen die haar suikerpeil terug op punt zou stellen en verdere behandeling tegen braken en diarree in pil vorm. 
 

Dinsdag / Woensdag / Donderdag was ik continu met Odila bezig en slapen deed ik niet meer uit vrees er haar iets zou overkomen. 

Een geluk geweest dat ik niet meer sliep gezien Odila donderdagnacht een hartstilstand kreeg en ik haar zelf heb moeten reanimeren.

Onmiddellijk midden in de nacht ben ik met Odila naar de dierenarts van wacht gereden waar ze terug werd opgenomen om de nacht door te komen om haar dan op vrijdagochtend over te brengen naar UNIEF GENT (Merelbeke) DIERENGENEESKUNDE. 

Daar heeft Odila terug enkele uren voor haar leven moeten vechten.

Odila was in een vicieuze cirkel terechtgekomen van niet eten of drinken - veel te laag suikerpeil - braken en diarree - en hierbij was een hoge parasieten infectie vastgesteld ( Dus infectie was aanwezig voor aankoop ) 

De eerste dagen waren afwachten en afwachten of Odila het zou redden. 
maar stapje per stapje maakt Odila op dag van vandaag progressie.

Echter blijf Sondevoeding op dag van vandaag nog steeds nodig + behandeling tegen de hoge parasieten infectie + behandeling tegen te laag bloedsuikerspiegel (Ik mag van geluk spreken dat het braken gestopt is en de diarree stelselmatig beter aan het worden is) 

Echter zal dit proces nog enige tijd duren voor Odila er terug boven op zal komen en is haar verblijf aan Unief Gent dierengeneeskunde nog enige tijd nodig. 
 

Gezien ik Odila pas aangekocht had vallen de volledige kosten ten mijne laste een groot gedeelte kan ik zelf bekostingen of heb ik al bekostigd . . . Een deeltje ervan vraag ik jullie steun om Odila weer mijn odilatje te kunnen maken en haar terug naar huis te kunnen halen als ze er boven op is. 
 

Ik zal ook een aanklacht indienen tegen de verkopers gezien ik al met X-aantal personen heb gesproken die mij zelf aanspraken via sociale media, hun pomeriaantjes hebben het niet gehaald en zijn gestorven. Aangekocht bij dezelfde personen. 

Om mensen het vredriet en leed te besparen die ik nu al 1,5 week mee maak moet deze kennel aangepakt worden ! Alsook het leed te besparen voor deze puppytjes ,wat ze moeten doorstaan en mee maken  en hoe hard ze moeten vechten om te kunnen overleven. 

Wil je graag het verhaal lezen in dagindeling - Updates kijk dan naar mijn Facebook Pagina : Coppens Naika 

Hartelijk dank ! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-09-2022 gestart
2810x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Naika Coppens

Naika Coppens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-09-2022 gestart
2810x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog