Robin op wereldburgerstage in Tanzania!

Robin op wereldburgerstage in Tanzania!
Robin Donk
Deel deze actie via:

Aankomende zomer ga ik 3 weken naar Tanzania, hier ga ik verschillende scholen bezoeken. Superleuk, maar vooral leerzaam!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi allemaal,

Bedankt voor het nemen van de tijd om mijn verhaal te lezen. Ik ben Robin en zit in het 3e jaar van het Montessori College Nijmegen. Mijn school neemt deel aan het programma van Global Exploration. Dit is een stichting die wereldburger stages naar het buitenland organiseert, dit doen ze in samenwerking met Wilde Ganzen. En hier mag ik aan mee doen!

Aankomende zomer ga ik samen met 16 medescholieren en 3 docenten naar Tanzania, we verblijven hier 3 weken. In deze weken gaan we verschillende scholen bezoeken. Op deze scholen gaan we o.a. werkgelegenheidsprojecten uitvoeren en doen we verschillende activiteiten. 

Om deze wereldburger stage en doelstellingen van de stichting mogelijk te maken is naast mijn persoonlijke bijdrage een sponsorbijdrage van €1950,- nodig. Ik heb al meer dan de helft opgehaald met allerlei klusjes en werken. Helpt u mij verder om deze wereldburger stage waar te maken? Een kleine bijdrage zou fantastisch zijn, alle beetjes helpen!

Ik hou u graag op de hoogt van mijn ervaringen en wat we in Tanzania hebben bereikt!

Groetjes, 

Robin

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-02-2023 gestart
84x bekeken

Actie georganiseerd door:

Robin Donk

Robin Donk

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-02-2023 gestart
84x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog