Samen sterk voor Loraine!

Samen sterk voor Loraine!
Silja Bresser

Crowdfunding voor Powerlift Combo Rack. Loraine is 25 jr en vecht tegen kanker samen willen we haar droom werkelijkheid maken

 

Lieve sporters, vrienden en familie,

Loraine vecht een van de moeilijkste gevechten van haar leven. Laten we haar een hart onder de riem steken tijdens haar reis naar herstel.

Zoals iedereen weet is Loraine een powerlifter in hart en nieren. Zo heeft ze hiermee ook op het NK gestaan. Het NK bankdrukken moest ze door haar ziekte helaas afzeggen.

Het is al een tijd een wens van Loraine om bij het Calisthenics Center een Powerlift Combo Rack te hebben staan. Om hiermee een Powerlift community in Doetinchem op te kunnen zetten en om haar Personal Trainingen uit te kunnen breiden met powerliften. 

Nu Loraine ziek is geworden willen we haar, tijdens en na haar behandeling, een veilige plek bieden om langzaam (alles op zijn tijd!) weer terug te komen op haar powerlift niveau. Daarom hebben we besloten om een Powerlift Combo Rack, volledig uitgerust met alles wat ze nodig heeft, aan te schaffen vanuit het Calisthenics Center.

Dit powerlift combo rack is niet alleen een symbool van onze liefde en steun, maar ook een belofte dat we, over een of twee jaar, Loraine weer zien stralen terwijl ze zelf weer met deze powerlift gewichten kan knallen.

Een Powerlift Combo Rack met uitrusting kost al gauw 6000/7000 euro. We hopen daarom met deze crowdfunding 7000 euro op te halen. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Samen sterk voor Loraine!

Bedankt voor jullie steun.

Team Calisthenics Center

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-12-2023 gestart
4065x bekeken

Actie georganiseerd door:

Silja Bresser

Silja Bresser

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-12-2023 gestart
4065x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog