Skye heeft dringend hulp nodig!

 Skye heeft dringend hulp nodig!
Jessica  Goossens
Deel deze actie via:

Onverwachte dringende operatie die ik zelf niet kan betalen door hoogoplopende kosten. Help ons lief meisje alstublieft!

 

Dit is Skye.

Een lieve meid van 6 maanden oud. Ik heb haar geadopteerd uit een asiel samen met haar mama en broertje. Al snel bleek dat ze niet op haar mama, zusjes en broertjes leek maar eerder op de onbekende vader.

Nadat we haar geadopteerd hadden zagen we dat ze de enige was met zo veel energie. Maar dit veranderde na enkele weken snel toen ze begon te manken.

De dierenarts stelde vast dat niet 1 maar beide knieën niet op de juiste plaats stonden en er een dure operatie staat te wachten. Dit is een niet veel voorkomend probleem bij katten. Het komt sneller voor bij grote raskatten. Waaruit dus blijkt dat haar vader mogelijks een Maine Coon zou geweest zijn.  Skye zit nu al zeker een maand aan de pijnstillers en is niet meer de energie volle speelse kitten als hiervoor. Hopelijk kunnen we dit snel veranderen.

 

Zelf ben ik nog student en zorg ik nog voor 2 andere katjes. Ik heb niet de mogelijkheid om dit bedrag neer te leggen met de gedachte dat er nog verdere kosten zullen opduiken (pijnstillers, opvolging, eventueel bijkomende operatie voor haar heup..).

Ik hoop dat jullie me kunnen verder helpen zodat Skye nog kan genieten van haar jonge speelse kitten leven.

Hartelijk dank en vele knuffels van skye.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-12-2022 gestart
239x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jessica  Goossens

Jessica Goossens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-12-2022 gestart
239x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog