Sofia

Sofia

Geven om te helpen Realisatie rolstoelvoertuig

 

Sofia is een vrolijk meisje met zeer ernstige, verstandelijke en meervoudige beperkingen. Door een aangeboren hersenafwijking is ze hulpbehoevend bij al haar handelingen en functioneert ze op het niveau van een drie maanden oude baby. Ze kampt met visuele en auditieve beperkingen en kan niet zelfstandig zitten, grijpen of vasthouden. Onlangs is ook een scoliose vastgesteld, wat haar zorgbehoefte vergroot en het gezinsleven sterk beïnvloedt.

Een grote uitdaging is het vervoer. Het gezin heeft verouderde auto's en bij uitstapjes moeten een rolstoel, buggy en verzorgingsbenodigdheden mee. Deze passen niet in één auto, waardoor het gezin verdeeld moet reizen. Gezien Sofia's groei wordt tillen steeds zwaarder voor haar ouders. Voor Sofia is comfort en een juiste houding tijdens het vervoer van belang, maar haar huidige autostoel voldoet niet. Er is behoefte aan een geschikte oplossing die zowel Sofia's welzijn als het gemak van het gezin waarborgt.

Uw bijdrage zal ten goede komen voor de op maat gemaakte rolstoelauto voor Sofia maar ook bijdragen aan de bijkomende kosten om het gezin hier te ondersteunen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-10-2023 gestart
12073x bekeken

Actie georganiseerd door:

Saam doet het

Saam doet het

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-10-2023 gestart
12073x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog