Steun Angie, een schat van een cavia

Steun Angie, een schat van een cavia

Angie is een 4+ cavia met een chronische aandoening die het verdient om te blijven leven !

 
€ 0 ingezameld

Angie is geboren in april 2020, cavia van Ellen Stolk. Voor wie Ellen kent, en dat zijn er velen onder jullie, weten jullie dat zij een hele grote dierenvriend is. Ze staat altijd klaar om iedereen te helpen in de mate van het mogelijke. Helaas heeft haar eigen cavia, Angie, 2 jaar geleden de diagnose gekregen dat ze een chronische aandoening heeft waardoor ze vaak naar de dierenarts zal moeten gaan. 

Ellen heeft dit ook altijd gedaan, maar ook voor haar beginnen deze kosten zwaar door te wegen.  Momenteel moet Angie om de 3 weken naar de dierenarts op controle en dit kost Ellen zo'n 150 eur per keer. Door omstandigheden kunnen deze kosten niet meer opgevangen worden.

Angie is bij mij 3 weken op vakantie geweest. Het is geen diertje wat je zou laten inslapen omwille van haar aandoening. Integendeel….ze is verder een hele vrolijke, lieve, vaak ondeugende cavia en ik hoop haar en haar vriendinnetje Beertje volgend jaar weer te mogen verwelkomen in de opvang. 

Daarom vraag ik jullie, lieve mensen, toon jullie goed hart en steun Ellen en Angie. Het moeten geen grote bedragen zijn. Elke euro telt nu om Angie haar leven te kunnen verlengen. Laat haar en Ellen niet in de steek. Het is niet eerlijk tov Angie….zij verdient een mooi leven.

Het rekening nummer is dat van Ellen zodat zij het meteen kan gebruiken om de dierenartskosten te betalen. 

Er is geen doelbedrag aangezien deze actie open blijft zolang Angie leeft. 

Angie en Ellen zijn jullie alvast heel dankbaar voor de steun !

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-08-2024 gestart
1352x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dominique Coeck-Delava

Dominique Coeck-Delava

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-08-2024 gestart
1352x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden