Steun Annemieke

Steun Annemieke
Dave Stouten
Deel deze actie

Help Annemieke haar, door ziekte, vrijheid terug te geven. Ik wil haar een brommobiel en opvouwbare scootmobiel geven.

15 donaties
€ 500 van € 7500 ingezameld

Wij zijn niet gewend om hulp te vragen, het voelt ook wat onhandig, maar helaas kan het niet anders, omdat we niet de middelen hebben zelf dat kleine stukje “vrijheid ” te kopen.

Mijn vriendin, Annemieke, nu 54 jaar, stond midden in het leven, maar daar werd heel plotseling en totaal onverwacht een eind aan gemaakt. Alsof de grond onder onze voeten werd weggeslagen. Van een gezonde hardwerkende vrouw werd zij in 1 keer “patiënt" met daardoor naast alle medische ellende ook nogal wat vervelende financiële gevolgen.

Tijdens een vakantie op Terschelling heeft zij, ruim 2,5 jaar geleden, als gevolg van een aantal (tot dan toe onbekende) niet vaak voorkomende auto immuunziekten (o.a. lupus,  antifosfolipidensyndroom,vasculitus en polyneuropathie) meerdere herseninfarcten gehad. Zij had al artrose en tijdens de onderzoeken die na de hersen infarcten plaatsvonden bleek dat zij naast die auto immuunziekten die de herseninfarcten veroorzaakt hebben ook nog reumatoïde artritis heeft. Daardoor is zij uiteindelijk voor een groot deel o.a haar mobiliteit en vrijheid kwijt. Het is  haar grootste wens een 45 km auto en een opvouwbare scootmobiel aan te schaffen, die achterin de brommobiel past. Gewoon autorijden mag niet meer, maar met een brommobiel zou zij toch zelfstandig het graf van haar overleden man kunnen bezoeken, naar haar dochters gaan, naar de dierenarts met de honden en katten , naar een winkel voor een boodschap, maar ook naar de vele afspraken in het ziekenhuis, kortom weer gaan en staan waar zij wil, zonder altijd afhankelijk te zijn van mij of de taxi. Annemieke is een altijd opgewekte, positief ingestelde sterke vrouw, maar ik merk dat de  beperkte bewegingsruimte haar  verdrietig maakt en een brommobiel en opvouwbare scootmobiel zal haar dat stukje onafhankelijkheid teruggeven wat zij zo verschrikkelijk mist.

Wij kunnen alle donaties heel goed gebruiken, zodat Annemiekes droom echt uit mag komen.

Ik hoop dan ook uit de grond van mijn hart dat ik mijn lieve , krachtige doorzetter op deze manier met uw hulp binnenkort heel erg blij mag maken.

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 19-10-2021 gestart
890x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Dave Stouten

Dave Stouten

15 donaties
€ 500 van € 7500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-10-2021 gestart
890x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog