Steun Damyanov Deislav met zijn zware rugletsel en zenuwschade

Steun Damyanov Deislav met zijn zware rugletsel en zenuwschade

wegens aanval met mes was zijn enige vluchtweg door raam op eerste verdieping met zware medische gevolgen en hoge kosten

 

Denislav Damyanov een jongeman van 23j die in 2021 naar België kwam en binnen de paar maand  werk vond en die zelf verlengd ging worden naar onbepaalde duur om niet van het sociaal systeem te profiteren en ook moeite deed om Nederlandse lessen te volgen en zelf Nederlands te studeren zag door brutale agressief heel zijn toekomst in duigen vallen.

Op een dag werd hij door zijn partner waar hij al meermaals agressief door behandeld werd en die vrij struis(+- 130kg) en groot(1,90m) is zwaar onder invloed van alcohol en medicatie aangevallen met een mes. Met zijn kleine gestalte(1,63m) en, licht gewicht(60kg) kon hij zich ook niet verdedigen en de enige vluchtweg was langs de raam op eerste verdiep naar beneden springen met zware gevolgen hij brak zijn rug en ook vele zenuwen in zjin rug werden daardoor beschadigd.  Deze partner met zijn ouders vroegen dat hij zou verklaren dat hij zelfmoord wou plegen gelukkig was alles opgenomen door bewakingscamera dat zijn partner in dronkenbui vergeten was uit te schakelen en zit deze ondertussen al 1j vast mits hij blijkbaar al veroordeeld was voor 9maand en 4j en 3maand voorwaardelijk. De rechtszaak is volop bezig maar hij blijft natuurlijk met zware gevolgen waaronder linkerbeen deels verlamd hij voelt ook niet meer alles in zijn benen en ook geen gevoel meer op intieme plaatsen dan zijn er nog de pinnen en bouten in zijn rug . Lopen is niet meer mogelijk maar stappen lukt gelukkig nog wel al kan hij niet meer zelf gaan winkelen mits 1kg al te zwaar is om te dragen. Mits hij nog maar 4 maand in België werkte heeft hij geen recht op ziekte uitkering en moet hij het doen met een OCMW uitkering en moet hij zijn zware medische kosten ook afbetalen . Het zou al veel helpen moet hij een auto kunnen kopen die ook geschikt is voor zijn problematiek om te kunnen gaan winkelen of dergelijke en ook zijn kosten zoals speciaal matras en ergonomische stoelen en dergelijke lopen allemaal snel op en zijn onbetaalbaar en de schadevergoeding kan nog heel lang op zich laten wachten. Invaliditeit is ondertussen aangevraagd want de schade is onomkeerbaar en stelt hem niet in mogelijkheid om nog te werken of nog een lening te krijgen voor wagen en of eender wat te kopen.

Mits hij zonder ouders of familie in België verblijft staat hij er ook helemaal alleen voor buiten de hulp van paar vrienden en iemand waar hij een kamer kan huren 

Het zou al veel helpen moesten we hier rond de 50.000€ kunnen ophalen maar alle beetjes helpen dit voor een degelijke wagen, ergonomisch materiaal en andere zaken die nodig zijn en zijn medische kosten.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-04-2023 gestart
285x bekeken

Actie georganiseerd door:

Albert Hillewaert

Albert Hillewaert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-04-2023 gestart
285x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog