Steun gevraagd moeder en kindje

Steun gevraagd moeder en kindje
Deel deze actie via:

Als tiener in handen gevallen van de verkeerde persoon. En nu enkele jaren later wordt je daarvoor nog steeds ‘gestraft’

 

Dit gaat over een vriendin van mij. Ik hoop dat haar verhaal mensen aanzet om te doneren zodat zij een nieuwe start kan maken in haar leven en dat van haar kindje.

Toen je tiener was kwam je in handen van een loverboy Terecht. Na een lange tijd durfde je te vluchten met je kindje, en heb je zelfs een tijd ondergedoken gezeten voor hem.. Je zelfvertrouwen was kapot gemaakt, je durfde niet voor jezelf op te komen, kortom je hele leven weg...

Helaas heb je door hem destijds grote schulden gemaakt, ( €39000) schulden waar je zelf nooit uit gaat komen. Je hebt hulp gezocht. Een bewindvoerder zou jou helpen.. Deze bewindvoerder was niet zo eerlijk als het zou moeten en kwam je daardoor verder in de problemen.

Je doet je best, je roeit met de riemen die je hebt. Stukje bij beetje ben je er nu bovenop aan het komen (lichamelijk maar vooral psychisch) met hele kleine stapjes. 

Met jouw baantje en de zorg voor een kleine ga je het niet redden, het is krap het is heel krap. Maar je klaagt niet, cijfert jezelf weg en alles voor je kindje, en je blijft glimlachen, maar ik weet wat er achter jouw glimlach schuil gaat. Verdriet en machteloosheid. 

Als vriend kan ik niet langer hulpeloos toekijken hoe 2 prachtige mensen hieraan onderdoor gaan. Ook deze moeder en haar kindje hebben recht op een toekomst en vooral op een nieuw begin. Daarom heb ik deze crowdfunding aangemaakt in de hoop dat er meer mensen zijn welke deze moeder met kindje een nieuwe start gunnen.  

Dank u wel voor uw donatie. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31-10-2022 gestart
356x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anoniem Anoniem

Anoniem Anoniem

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31-10-2022 gestart
356x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden