Fund Malu (11) van Berendrecht naar Hollywood - aanvaard in topschool LA

Fund Malu (11) van Berendrecht naar Hollywood - aanvaard in topschool LA
Deel deze actie

Got accepted in elite dance academy DADA in LA to become an artist. We seek help with covering expenses please

17 donaties
100%
€ 415 van € 415 ingezameld

Instagram @vtaitai2021 

Veel dank

415 EUR is zeker niet genoeg, maar een job vinden is de oplossing om deze kans te grijpen. 

De crisis in België gaat naar een ongeziene hoogte. Voor vele Belgen, zeker éénoudergezinnen en alleenstaanden wordt dit rampzalig. Weg kansen, weg toekomst. 

Een extra reden dus om zeker hulp te blijven vragen en deze unieke kans voor mijn getalenteerde dochter niet te verliezen. 

  1. Hulp gevraagd om ons verhaal bekend te maken
  2. Hulp gevraagd om het Belgische bedrijfsleven te bereiken. 

    LA is één van de grootste afzetmarkten in USA, er zijn kansen voor Belgische bedrijven om te groeien, ipv te wachten in België tot het licht (letterlijk) uitgaat. 

***

Malu (11j) van de Berenschool in Berendrecht is een beginnend danser, opkomend talent in Vlaanderen en Nederland. 

Tijdens corona heeft mama contact gemaakt met een dansschool in Los Angeles, USA, en dat was een groot succes. 

Dankzij Debbie Allen Dance Academy in LA heeft Malu de motivatie en het geluk in dansen blijven vasthouden en zijn "WE" blijven dansen. 

"WE" want ondertussen coach ik haar mentaal en was voornamelijk mama haar coach vorig dansseizoen met een 20-tal wedstrijden in BE en NL. (Dance Wave Competition, Fifth Avenue Dance Competition, Legacy Dance Competition, Dutch Dance Organisation Amersfoort) We hadden een topcoach, Chelsea Gomez, van Dance & Show Academy Ekeren, maar ééntje met een overvolle agenda, vandaar dat we heel vaak met zen 2 op stap waren.

In april heeft Malu auditie gedaan voor een Summer Intensive bij Debbie Allen Dance Academy in LA en ze was aanvaard! Met speciale dank aan choreografe dansstudio ArtMania Genk, Zoë Guisson.

Als alleenstaande mama (fulltime al 11jaar) heb ik alles op alles gezet om deze zomeropleiding te volgen en dankzij een grote sponsoring van oma Patty, bompa Jef, familie, buren Berendrecht en steun van vrienden, collega's en leerkrachten Berenschool (cupcake actie) zijn we kunnen gaan. Dank iedereen. 

Tijdens de Summer Intensive groeide ze elke week heel snel en dat werd opgemerkt door alle topcoaches en door Debbie Allen. 

Het resultaat is dan ook onvoorstelbaar, alle coaches en Debbie Allen hebben haar aanvaard om toe te treden tot de dansschool.

Malu is enorm veelzijdig, intelligent en past heel goed in de Amerikaanse DADA danscultuur.

Malu heeft bij DADA een opleiding gekregen in ballet, modern, tapdans, african dunham, flamenco, hip hop, REP, musicalles. De eindshow vond plaats in Crenshaw High School en ook dat heeft ze fantastisch gedaan. 

Ze speelde mee in de musical Hair, met een rol in het koor, geregisseerd door Debbie Allen. 

De directie was na de show enorm tevreden met haar prestatie. Ook de andere ouders namen de tijd om haar te feliciteren.  Aan de Summer Intensive namen vele Amerikaanse kinderen deel vanuit vele plaatsen uit Amerika, zoals North Carolina, Texas, Boston, Detroit, ook deelnemers vanuit de Bahamas.

Debbie Allen is in Amerika nog steeds een superster in Hollywood, in heel de USA (Fame) en regisseur en actrice Grey's Anatomy. Bovendien werkt ze samen met sterren als Shonda Rhimes, Maria Carey, Cardi B en topchoreografen in vele disciplines. DADA dansers treden op in the Hollywood Bowl en The Walt Disney Concert Hall.

Als mama ben ik nu heel trots en wil ik graag mijn dochter deze unieke kans geven. 

I would love to give Malu this very special unique chance in life. It will change her life forever.

Ik zoek een job, zodat wij deze kans kunnen grijpen.

Ik zoek hulp met:

  • het vinden van een Belgisch bedrijf dat graag een personeelslid uitstuurt naar LA om de markt te prospecteren en benaderen.
  • het vinden van een start-up/een Belgisch bedrijf, investorstatus, in LA dat extra personeel zoekt voor de verdere groei op de LA markt.
  • het vinden van een zeer budgetvriendelijke en veilige verblijfplaats in LA.

Veel dank, 

M&M, 

Malu & Mommy.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31-07-2022 gestart
1978x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Ann Verschueren

Ann Verschueren

17 donaties
100%
€ 415 van € 415 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31-07-2022 gestart
1978x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Mama start steunactie om 11-jarige dochter en danstalent Malu in Los Angeles te laten studeren

10 Aug 2022

BERENDRECHT - In de jaren tachtig was de Amerikaanse actrice Debbie Allen een begrip in de film-, dans- en muziekwereld. Ze werd bekend door de tv-serie Fame. Nu runt ze een gerenommeerde dansschool in Los Angeles. Debbi Allen vroeg aan Malu Verschueren om een jaar in haar dansschool les te volgen. Mama Ann gunt het haar dochter, maar zoekt steun om dit verhaal waar te maken.

Nieuwsblad