Steun mijn dierbaren die dakloos zijn geworden (aardbeving Turkije)

Steun mijn dierbaren die dakloos zijn geworden (aardbeving Turkije)
Türkân  Exterkate - Kaptan

Financiële steun om medicijnen te betalen, chemokuren voort te zetten en om tijdelijk opvang mogelijk te maken.

 

De familie Demirbag, de familie Kaya en de familie Kiliç zijn getroffen door de heftige aardbeving in Turkije #Kahramanmaras #Malatya #Hatay

De eerste twee hebben gelukkig iedereen levend onder het puin weg kunnen halen. Echter, ze zijn dakloos. De eerste dagen hebben ze in auto's en tenten doorgebracht. In pyama's en blote voeten. De hulp die de overheid biedt heeft hen nog niet bereikt. Een van de personen moet dringend zijn chemokuren voortzetten. Zij zijn door een familielid opgehaald uit het rampgebied. En wonen nu met 20 personen, waaronder 5 zeer getraumatiseerde jonge kinderen, in een twee persoons appartement. 

De familie Kiliç heeft sinds gisteren alle hoop verloren. Kinderen en kleinkinderen geven geen teken van leven meer. Zij blijven in het rampgebied wachten op hulpverlening om de overledenen op te graven en waardig afscheid te nemen. De moeder is overgebracht naar het ziekenhuis in Ankara in de veronderstelling dat haar echtgenoot, kinderen, zussen en broers in leven zijn. 

Ik vraag jullie hulp om ze door de eerste weken heen te helpen. Zodat zij de chemokuren kunnen betalen, voedsel kunnen kopen en op zoek kunnen gaan naar een tijdelijke huisvesting. Andere familieleden die de moeder in het ziekenhuis wil bijstaan, worden ondersteund in de reis- en verblijfkosten die ze maken. 

Doneer alsjeblieft een voor jou passende bijdrage. 

Elk bedrag, groot of klein, is van harte welkom! En kan een groot verschil maken in het leven van deze families. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-02-2023 gestart
1285x bekeken

Actie georganiseerd door:

Türkân  Exterkate - Kaptan

Türkân Exterkate - Kaptan

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-02-2023 gestart
1285x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog