Steun Mila in haar strijd tegen lymfeklierkanker.

Steun Mila in haar strijd tegen lymfeklierkanker.
Sofie De Budt

Op 4/03/2024 werd Lymfeklierkanker vastgesteld bij onze liefste, dapperste dochter, Mila.

 

Ons beste vriendinnetje, dochter, spring in’t veld, puber, tiener, held, … kreeg op 4 maart een harde diagnose. Lymfeklierkanker.

Het is een woord met een zware lading en het is een zware lading om te dragen, zéker voor een 14-jarig tienermeisje. Wat begon met een ‘hoestje’ en een opgezette klier in de hals, werd plots een zware longontsteking en een ziekenhuisopname. Na een lange week, vol onderzoeken en testen kregen we op 4 maart het nieuws te horen. 

De fleur van haar jonge leven wordt abrupt verstoord door pijntjes, chemo en onzekerheden. Elke vraag die ze nu stelt, is er eentje waar we niet altijd op kunnen antwoorden. We proberen haar  - op de zo juist mogelijke manier - te steunen en zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces.

Ons Mila heeft al het één en ander meegemaakt in haar korte leventje, maar ondanks alle tegenslagen blijft ze positief en wordt haar - zeer groot - gouden hart, nog groter. Zelf met het grote K-woord gaat ze om als een ‘baas’ en ze is vastberaden om te vechten als de strijder die ze is. 

We zijn hoopvol, positief en overtuigd dat ons Mila volledig zal herstellen maar ze gaat nog een uitdagende periode vol hindernissen, behandelingen en tegenslagen tegemoet.

Als ouders gaan we mee in haar hobbelig parcours. We willen dag en nacht beschikbaar zijn voor haar, zowel in het ziekenhuis als thuis. We hopen dat de financiële ballast ons zal gespaard blijven. 

Omdat hoop niet altijd zekerheid geeft, willen we vragen om Mila en ons te steunen met een kleine bijdrage zodat we ons volop kunnen concentreren op haar herstel. 

Wat niet wordt gebruikt om de ziekenhuiskosten te dragen, gaat volledig naar Mila. Op die manier kan ze ook ná haar behandeling voelen dat iedereen die om haar geeft, haar het beste leven - dat ze echt oprecht verdient - toewenst. 

Mila is op de hoogte van de actie en geeft jullie allemaal een warme, dikke knuffel! ✨

Veel liefs en goede moed voor iedereen die hetzelfde doormaakt. 

Mila, ouders, grootouders, familie en vrienden. ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-03-2024 gestart
7710x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sofie De Budt

Sofie De Budt

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-03-2024 gestart
7710x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog