Steun na wegvallen inkomsten hoofdkostwinner door zijn tragische ongeluk

Steun na wegvallen inkomsten hoofdkostwinner door zijn tragische ongeluk
Ruben & Mirjam Tamis-de Boer

Steun ons na het tragische en traumatische ongeval/ongeluk van Ruben en het wegvallen van zijn inkomsten als hoofdkostwinner.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ruben (zzp-er) kreeg op 18 juni een ongeval/ongeluk waarvan hij nog steeds herstellende is. Zijn inkomsten zijn bijna volledig weggevallen en er was geen verzekering afgesloten in verband met de torenhoge premie. Mirjam nam vanaf half januari een tijdelijke baan aan. Van deze inkomsten en die van Natural Source Retreat zouden wij de lopende leningen en reeds gemaakte betaalafspraken van achterstanden betalen waardoor wij eind september 2025 financieel vrij zouden zijn. De hoofdinkomsten van Ruben als professioneel schilder zouden onze vaste maandkosten dekken. Reserves hadden en hebben wij niet. 

18 juni 2024. De dag die ervoor zorgde dat onze wereld op zijn kop kwam te staan en nog steeds staat.
Ruben viel van een 5 meter hoge steiger, plat op de straat, bewusteloos gevonden en met ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Na een lange dag vol onderzoeken kwamen de dokters er al snel achter dat Ruben ontzettend veel geluk heeft gehad en geen blijvend hersenletsel heeft opgelopen. Hij had twee gaten in zijn hoofd, twee gekneusde ellebogen, 1 heup die 2 x zo groot was, een rechter bovenarm die 1 ½ keer zo groot was én een hiel waarop niet meer te staan was. Artsen zeiden dat voor zijn herstel een periode van minimaal 3 maanden stond/staat. 

Mirjam regelde de lopende betalingsregelingen vooruitgeschoven konden worden met 3 maanden. De bedrijven waar leningen lopen, werkten hier helaas niet aan mee waardoor er nu bkr-registraties op onze beide namen staat.

We zijn nu ruim 3 maanden verder en Ruben kan zijn werk nog steeds niet hervatten doordat hij veel last heeft van zijn evenwichtsorgaan en de daarbij horende evenwichtsklachten (instabiliteit) als hij te veel druk ervaart. Zijn geheugen laat hem vaker in de steek en hij heeft last van chronische vermoeidheid. 

Wij hebben reeds bij diverse instanties aangeklopt voor zorg en financiële ondersteuning in ons proces. Ook hebben mensen ons financieel ondersteund in de eerste 3 maanden waardoor er ook een bepaalde druk bij Mirjam wegviel. 
Daar Mirjam haar tijdelijke baan per 27 oktober stopt, is zij op zoek naar een baan voor 24 uur per week in verband met het kunnen blijven betalen van onze vaste kosten. 

Natuurlijk doen wij er alles aan zodat Ruben alle tijd krijgt om te herstellen zodat hij er geen blijvend letsel aan gaat overhouden. Hij heeft daarvoor tijd, ruimte en energie nodig.
Er is natuurlijk ook geld hiervoor nodig, net als geld dat nodig is om uit ontstane stress en overlevingsmechanismes te komen.

Onze droom “Financieel vrij zijn van lopende leningen en betaalafspraken” willen wij nog steeds verwezenlijken. 
Financiële steun is daarom nog steeds van harte welkom. 

Iedereen die ons steunt met een financiële bijdrage, hoe klein/groot dan ook, heeft onze eeuwige dank en nodigen wij heel graag uit voor een mooi samenzijn.

Dank jullie wel voor het lezen van dit bericht en jullie steun.

One love for Unity.

Ruben & Mirjam

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
20 uur geleden gestart
12x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ruben & Mirjam Tamis-de Boer

Ruben & Mirjam Tamis-de Boer

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
20 uur geleden gestart
12x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog