Steun paramennen in Nederland

Steun paramennen in Nederland
Deel deze actie via:

Ook mensen met een beperking willen graag hun sport kunnen doen paramennen kun je niet alleen! Uw hulp is heel hard nodig!!

 

Stichting paramennen Nederland

De stichting wil zich in gaan zetten om het paramennen te steunen! En mensen hun gevoel van eigenwaarde een stukje terug te geven!!!! 

De sport is een ontzettend mooie sport en mensen met een beperking moeten hier aan mee kunnen doen en voor hun is het extra moeilijk om het te realiseren omdat ze een heel team om zich heen moeten hebben om het te kunnen realiseren waardoor de kosten te hoog zijn om mee te kunnen doen. 

De sport is belangrijk voor een stuk eigenwaarde je kunt nog meedoen met je beperking dat geeft energie een doel in je leven en dat is zo belangrijk!!! voor iedereen maar zeker wanneer je een beperking hebt want je telt dan voor je gevoel zoveel minder mee omdat je zoveel dingen niet meer kunt!  

Paramennen het woord zegt het al mensen met een beperking die wedstrijden mennen dus dressuur vaardigheid en een marathon rijden met hun pony of paard. 

De dieren moeten super braaf en betrouwbaar zijn zodat iemand met een beperking zich ermee kan redden. Hiervoor zijn er nogal wat dingen nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Zo moeten de dieren naast de paramenner regelmatig getraind worden door een derde om ze braaf te houden en op niveau te houden omdat dit door de beperkingen van de menner niet haalbaar is. 

Daarnaast kan een paramenner dit natuurlijk nooit alleen men heeft altijd een team aan mensen nodig om zich heen om de sport te kunnen beoefenen. Zo is het voor de zwaarste grade verplicht om twee grooms (vaste hulp op wedstrijden) te hebben. 

 

 

Wij zijn dan ook blij met elk sponsor bedrag of met elke gift die u wilt doen zodat we deze mensen blij kunnen maken. 

Met uw steun hopen wij uiteindelijk zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen 

Onderling helpen menners elkaar al zoveel mogelijk waar de mogelijkheid zich voordoet alleen omdat er zoveel mensen nodig zijn worden deze kosten al door de menner zelf bekostigd en dat is vaak al pittig zat. 

Hopende dat u ons wilt helpen met elk klein beetje zijn wij al heel erg blij. 

Ook is het mogelijk grotere bedragen te sponsoren voor een aantal jaren waarbij u de mogelijkheid heeft om reclame te plaatsen op eventueel de trailer of op een vrachtwagentje wilt u meer informatie hierover dan kunt u contact opnemen met

Josien de Boer 0613270624.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-07-2022 gestart
1720x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Josien De Boer

Josien De Boer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-07-2022 gestart
1720x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog