Steun Stichting KiKa

Steun Stichting KiKa

Ik wil graag geld inzamelen voor stichting Kinderen Kankervrij, omdat mijn beste vriendin is overleden aan kanker.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik wil graag geld inzamelen voor stichting Kinderen Kankervrij, omdat mijn beste vriendin is overleden aan kanker. Ik heb het daar best wel moeilijk mee aangezien ze mijn beste vriendin was. Ik heb hieronder bijgevoegd waarom je KiKa moet steunen.

 

1. Je redt levens en maakt het verschil

Als donateur van KiKa red je levens en maak je het verschil voor kinderen en gezinnen die getroffen zijn door kanker. Jouw euro draagt bij aan de financiering van baanbrekend onderzoek naar kinderkanker. Alleen door het doen van onderzoek kunnen we de genezingskans verhogen. Met jouw maandelijkse donatie zorg je ervoor dat KiKa nieuwe onderzoeken kan blijven financieren. 

2. je geeft gezinnen meer kostbare tijd met hun kind

Mede dankzij  onderzoek is de overlevingskans van kinderen met kanker zo'n 9% gestegen gestegen. Door elke maand te doneren, ondersteun je nieuw onderzoek. Door te doneren aan KiKa geef je kinderen met kanker meer kans op genezing. Hiermee geef je gezinnen iets wat onbetaalbaar is: meer kostbare tijd met hun kind.

3. Je draagt bij aan de verbetering van zorg en kwaliteit van leven 

Jouw donatie helpt om de zorg voor kinderen met kanker te verbeteren. Dankzij jouw donatie worden zware behandelingen beter verdraagbaar. Verbetert de levenskwaliteit van (ex)patiënten. En vooral: kijken kinderen met kanker weer hoopvol naar de toekomst. 

4. Je steunt onderzoekers

Door donateur te worden van KiKa draag je bij aan het vergroten van de overlevingskansen van kinderen met kanker. Het geld wordt geïnvesteerd in onderzoek naar nieuwe behandelmethoden en medicijnen die specifiek gericht zijn op kinderkanker. Dit kan leiden tot doorbraken en innovaties die levens redden en het lijden van patiënten verminderen.

5. Bewustwording en voorlichting 

KiKa besteedt een deel van de donaties aan het vergroten van de bewustwording over kinderkanker en het geven van voorlichting. Als donateur help je mee om meer mensen bewust te maken over de impact van kinderkanker. Zodat kinderen beter begrijpen wat zieke leeftijdsgenootjes doormaken. Of wat schelden met kanker voor impact maakt. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-12-2023 gestart
19x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Kinderen Kankervrij

Stichting Kinderen Kankervrij

Actie georganiseerd door:

Kynlee Minanu

Kynlee Minanu

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-12-2023 gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog