Steunactie mantelzorgwoning

Steunactie mantelzorgwoning
Atske Georgina

Wie wil helpen met ons Tiny House als mantelzorgwoning?

 

Lieve en waarde en beste vrienden, kennissen, en familie,

Via deze weg zou ik graag jullie hulp vragen. We zijn bezig met een tiny house, om in de buurt van mijn ouders te wonen, om te kunnen helpen en zorgen waar nodig, en een vangnet in de buurt te kunnen zijn. En om groener en duurzamer te gaan wonen en in wat schonere lucht, waar Diede hopelijk minder last heeft van astma. Dit plan was er al wat langer, maar is de afgelopen tijd in een stroomversnelling gekomen door verschillende hulpvragen. 
Alleen hebben we tegenslag gehad tijdens de ontwikkelingen en het proces, en trek ik nu de stoute schoenen aan om hulp te vragen om het af te kunnen maken en af te kunnen betalen. In de vorm van een donatie, of lenen. Het allergrootste deel betaal ik en lenen we zelf, maar door regelgeving vallen we buiten de boot voor een hypotheek. 
Ik vind het heel spannend maar met jullie hulp zou het lukken. Met een donatie of lenen tegen rente, zodat je meer terugkrijgt dan je uitleent, of een tegenprestatie naar keuze. Bijvoorbeeld hulp, of een uitstapje, etentje, zwemlessen, rondleiding, vakantieweekend, cadeaupakket met streekproducten, of iets anders passends en in overleg.

Ik hoop dat jullie het ook een goed idee vinden om op zo'n manier iets voor elkaar te kunnen betekenen, en ik doe graag wat terug natuurlijk. Als het lukt is het een ongelofelijke win-winsituatie en zal ik iedereen natuurlijk ontzettend dankbaar zijn. 
Ik hoop van jullie te horen. Als je meer wil weten, of wil overleggen, dan hoor ik het natuurlijk graag. Ontzettend bedankt namens ons! 
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-08-2024 gestart
187x bekeken

Actie georganiseerd door:

Atske Georgina

Atske Georgina

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-08-2024 gestart
187x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Wonen Wens
Misbruik melden