Steunactie Slagerij Heirbaut

Steunactie Slagerij Heirbaut
Anouk Heirbaut
Deel deze actie

Slagerij Heirbaut heeft jullie hulp nodig. Help mee de ademruimte te creëren die ze verdienen.

320 donaties
€ 6890 ingezameld

Slagerij Heirbaut is een ambachtelijke slagerij met een hart voor dieren. Maar onder meer door de impact van het circulatieplan is er nog steeds veel te weinig omzet. Het programma “Andermans Zaken” heeft er voor gezorgd dat het faillissement nog niet in voege is gegaan, maar het blijft dweilen met de kraan open. De leveranciers moeten betaald worden en het is echt vijf na twaalf. Het zijn hardwerkende mensen met een grote passie en liefde voor het vak. Een koppel dat het verdient om samen met hun kindjes te genieten van hun zaak, maar bovenal ook van elkaar. Een donatie zou hen oprecht veel steunen en deugd doen om op die manier over wat meer financiële ademruimte te beschikken, extra mankracht in te schakelen, betere machines aan te kopen,… . Help hen die ruimte te geven en help ons Slagerij Heirbaut te laten voortbestaan…

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-02-2022 gestart
23986x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Anouk Heirbaut

Anouk Heirbaut

320 donaties
€ 6890 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-02-2022 gestart
23986x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Zus start steunactie voor slagerij uit tv-programma: “Karl en Mélissa zijn de liefste mensen die ik ken, met een hart voor dieren”

04 Feb 2022

Slagerij Heirbaut in de Koolstraat in Aalst heeft het financieel erg moeilijk, zo kon televisiekijkend Vlaanderen maandag zien in Andermans zaken (Eén) met Kamal Kharmach. Zus Anouk Heirbaut (33) heeft nu een steunactie opgezet zodat de ambachtelijke slagerij die dierenwelzijn hoog in het vaandel draagt, ook na de stormloop die er is sinds de uitzending, kan blijven draaien. “Ik ben aangedaan van hoeveel mensen ons een warm hart toedragen”, zegt Karl Heirbaut.

Gazette van Antwerpen

‘Andermans Zaken’ één jaar later: hoe succesvol zijn de deelnemers die Kamal vorig seizoen uit het slop haalde?

04 Feb 2022

Sinds de Aalsterse slagerij Heirbaut te zien was in het Eén-programma ‘Andermans Zaken’, staan de mensen er in de rij aan te schuiven. En ook bij de West-Vlaamse zetelfabrikant Depoorter lopen de bestellingen vlot binnen. Maar hoelang duurt het effect van zo’n uitzending? Hoelang kan een zaak teren op een bezoek van Kamal Kharmach en zijn ploeg? We vroegen het aan vijf deelnemers van vorig jaar. 

Het Laatste Nieuws

Zus start steunactie voor slagerij uit tv-programma: “Karl en Melissa zijn de liefste mensen die ik ken, met een hart voor dieren”

03 Feb 2022

AALST/ DENDERBELLE - Slagerij Heirbaut in de Koolstraat in Aalst heeft het financieel erg moeilijk, zo kon televisiekijkend Vlaanderen maandag zien in Andermans zaken (Eén) met Kamal Kharmach. Zus Anouk Heirbaut (33) heeft nu een steunactie opgezet zodat de ambachtelijke slagerij die dierenwelzijn hoog in het vaandel draagt, ook na de stormloop die er is sinds de uitzending, kan blijven draaien. “Ik ben aangedaan van hoeveel mensen ons een warm hart toedragen”, zegt Karl Heirbaut.

Nieuwsblad

Kamal Kharmach moet slagerij redden in ‘Andermans zaken’

31 Jan 2022

Het belooft geen simpele opdracht te worden voor Kamal Kharmach in ‘Andermans zaken’ maandag avond. Hij gaat een slagerij in moeilijkheden helpen. Waar de eigenaars vol toewijding staan, en tot zelfs bloedens toe werken. Maar het levert onvoldoende op.

Nieuwsblad

Slagerij Heirbaut

31 Jan 2022

Karl en Mélissa baten een ambachtelijke slagerij uit in Aalst en focussen op diervriendelijk vlees. Ondanks hun visie over 'eerlijk vlees', en hun noeste arbeid, blijven de klanten uit, en kunnen ze hun leveranciers niet meer betalen. 

En de situatie is dramatisch: de leveranciers eisen hun geld, dus moet Kamal snel ingrijpen.

VRT NU