Steunactie voor Fons en Jeanne

Steunactie voor Fons en Jeanne
Deel deze actie

Inzamelingsactie Fons en Jeanne de bejaarde bewoners van de woningsbrand in Branst. Voor medische kosten, het rusthuis enz

86 donaties
80%
€ 2790 van € 3500 ingezameld

Fons en Jeanne zijn het bejaarde koppel die hun huis volledig zijn kwijtgeraakt bij de woningbrand in Branst. Fons ligt momenteel nog in Neder-over-Heembeek en Jeanne is opgenomen in het rusthuis. Wij willen nu een inzamelingsactie doen voor de medische kosten voor Fons, en om de kamer van Jeanne in te richten in het rusthuis en levensnoodzakelijke producten. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-03-2022 gestart
4800x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Emmy  Vanhavere

Emmy Vanhavere

86 donaties
80%
€ 2790 van € 3500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-03-2022 gestart
4800x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Twee woningen vernield en twee gewonden bij brand in Branst

25 Mar 2022

In een woning in de Langenbergstraat in Branst bij Bornem is vanmiddag rond 12 uur een zware brand uitgebroken. Het vuur sloeg al snel over naar een tweede woning. Beide panden werden volledig vernield. Een derde woning kon gevrijwaard worden. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling.

RTV

Buurtbewoners halen bejaard koppel uit brand: “Deur ingetrapt en door de verstikkende rook op zoek gegaan”

25 Mar 2022

BRANST - Een zware brand heeft vrijdagmiddag twee woningen in de Langenbergstraat in Branst (Bornem) compleet verwoest. Buurtbewoners wisten dat er zich nog bejaarde mensen in één van de woningen bevonden en slaagden erin om hen, ondanks de verstikkende rook, naar buiten te halen. “We zagen helemaal niks in de rook en kregen amper adem. Toch hebben we meneer achteraan het huis gevonden, hem op een tapijt getrokken en naar buiten gebracht”, vertelt één van de redders.

Nieuwsblad

Zware brand vernielt twee woningen in Bornem, twee bewoners naar ziekenhuis

25 Mar 2022

In de Langenbergstraat in Branst (Bornem) woedt momenteel een zware brand. Twee woningen zijn volledig vernield. Een derde woning kon gevrijwaard worden. Twee bewoners raakten bij de brand gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een van hen liep brandwonden op. De brandweer heeft het vuur momenteel onder controle. De oorzaak van de brand is nog niet gekend. Er zijn brandweerploegen uit Bornem, Puurs, Sint-Amands, Willebroek en Boom ter plaatse

GVA

Twee bewoners gewond bij zware woningbrand

25 Mar 2022

BRANST - Bij een zware brand langs de Langenbergstraat in Branst bij Bornem zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Ze konden worden gered door enkele arbeiders die in de buurt aan het werk waren.

HLN