Steunactie voor moeder met tekentalent: help haar kracht en kunst bloeien

Steunactie voor moeder met tekentalent: help haar kracht en kunst bloeien
Inge Bartok

Steun een moeder met een chronische ziekte. Help haar met kunstmateriaal en zorg, zodat haar tekentalent kan blijven bloeien.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi, ik ben Inge, een creatieve moeder met een chronische ziekte. Aan mijn uiterlijk zie je niets, wat vaak tot verbazing leidt wanneer ik mijn situatie uitleg. Ondanks mijn gezondheid zie ik mezelf niet als ziek; ik zorg nu beter voor mijn lichaam dan ooit tevoren.

Vroeger runde ik een kinderdagverblijf en werkte hard om voor alle kinderen te zorgen. Maar sinds enkele jaren heeft mijn lichaam extra ondersteuning nodig. In 2018 gaf mijn lichaam aan dat het genoeg was, waarna een reeks onderzoeken volgde. Er werden verschillende diagnoses gesteld, waaronder Dunne Vezel Neuropathie (DVN), Fibromyalgie, auto-immuunziektes, artrose en andere rugproblemen.

DVN is een invaliderende aandoening die de kleine zenuwvezels aantast, verantwoordelijk voor pijn en temperatuurgevoeligheid. Dit resulteert vaak in symptomen zoals brandende pijn, tintelingen, gevoelloosheid, en soms autonome disfuncties zoals hartslagvariaties of spijsverteringsproblemen.

Het moment waarop mijn lichaam stop zei, bleek eigenlijk een geschenk. Sindsdien heb ik geleerd om beter voor mezelf te zorgen en ontdekte ik mijn valkuilen en talenten. Tijdens de turbulente periode van onderzoeken herontdekte ik mijn tekentalent.

Nu komt mijn vraag: om mijn tekenvaardigheden verder te ontwikkelen, heb ik ondersteuning nodig. Dit omvat niet alleen tekenmateriaal en lessen, maar ook huishoudelijke hulp, pijnbehandelingen en kinesitherapie. Om mijn conditie zo optimaal mogelijk te houden, zijn deze behandelingen noodzakelijk. Helaas merk ik dat DVN ervoor zorgt dat ik minder energie heb voor mijn passie.

Daarom vraag ik om jouw steun voor mijn tekenpassie en kunst. Elke bijdrage is meer dan welkom! Het beoogde bedrag zorgt ervoor dat ik een jaar vooruit kan en de benodigde materialen en ondersteuning kan krijgen. Alvast hartelijk dank voor jullie steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-05-2024 gestart
67x bekeken

Actie georganiseerd door:

Inge Bartok

Inge Bartok

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-05-2024 gestart
67x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog