Steuntje voor de 4 kinderen van Beryl, die nu alleen verder moeten

Steuntje voor de 4 kinderen van Beryl, die nu alleen verder moeten

Na het ongelofelijke bericht dat Beryl onverwachts is overleden willen wij graag haar 4 kinderen financieel ondersteunen

 

Tot onze ontzetting en groot verdriet is onze geweldige vriendin en collega Beryl Dreijer volledig onverwachts overleden. Het zal voor iedereen die haar kende moeilijk te bevatten zijn dat zo’n mooi en bevlogen mens er niet meer is.

Het gaat ons aan het hart dat haar 4 kinderen die intens verdrietig zijn, helemaal alleen verder moeten. Ze zijn nog erg jong om nu al zonder haar inbreng zich te herpakken na dit verlies en volledig zelf hun eigen weg te gaan.

Beryl had een heel sterk rechtvaardigheidsgevoel, dat zie je zelden. Het zou zo mooi zijn als we gezien dit grote verlies, elk van de kinderen een beetje kunnen helpen. Om naast andere manieren van ondersteuning, ze ook een financieel steuntje in de rug kunnen geven! Het is voor hen zo ontzettend moeilijk om je moeder nu al te moeten verliezen en een steuntje in de rug kan bijvoorbeeld helpen om met minder zorgen de studie aan te vangen of vervolgen. 

In dat licht willen we iedereen vragen deel te nemen aan deze actie en iets bij te dragen aan de ondersteuning van haar kinderen!  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-08-2023 gestart
10607x bekeken

Actie georganiseerd door:

E B

E B

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-08-2023 gestart
10607x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog