Stichting worden Uit met Autisme

Stichting worden Uit met Autisme
Romano Sandee

Uit met Autisme wil het mogelijk maken voor voor prikkelgevoelige mensen om uit te kunnen gaan naar bv. musea of pretpark.

 

Uit met Autisme biedt verschillende mogelijkheden voor mensen met autisme om informatie in te winnen over hoe ze hun vrije tijd goed kunnen indelen, zoals ruim 100 reviews, deelname aan het Uit met Autisme Testpanel en de faciliteitenpagina's waarin locaties aangeven welke faciliteiten zij bieden. Tenslotte worden er tools (kosteloos) aangeboden waardoor communicatie op uitgaansgelegenheden makkelijker word gemaakt voor mensen met autisme.

Tegelijkertijd weten veel locaties ook niet waar ze moeten beginnen. Er zijn veel musea, dierentuinen en pretparken die wel heel graag iets willen doen, maar simpelweg niet in het vizier hebben welke plekken in hun locatie prettig of onprettig zijn. En hoe dit op een goede manier opgelost kan worden. Het Uit met Autisme Testpanel kan deze tips geven.

Ik zou met Uit met Autisme uiteindelijk een stichting willen maken. Echter om tot een stichting te komen zijn hier kosten voor te maken van circa € 500,-. Vanuit de stichting wil ik uiteindelijk de projecten ondersteunen en verder ontwikkelen. Er zijn nog tal van projecten die op de plank liggen, om oplossingen te bieden aan verschillende aspecten in de vrije tijd.

Uit met Autisme wint Autvinder wedstrijd in de categorie Leven met Autisme

Romano Sandee, de bedenker van Uit met Autisme, won op 4 april de landelijke prijs Autvinder van het jaar in de categorie Leven met Autisme. Hier zit een geldprijs bij van € 250,- Dit geld word dan ook gebruikt om de stichting op te kunnen richten.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-02-2024 gestart
178x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Uit met Autisme

Uit met Autisme

Actie georganiseerd door:

Romano Sandee

Romano Sandee

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-02-2024 gestart
178x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog