Stop narcisme

Stop narcisme
David Van der Auwermeulen
Deel deze actie via:

Ik ben een alleenstaande vader van 3 en ik heb enorme schulden omwille van een toxische relatie die alles kapot gemaakt heeft

 

Ik ben een alleenstaande 46 jarige vader van 3 kinderen, ik ben onlangs slachtoffer geworden van een toxische relatie die alles vernietigd heeft voor me, al mijn vrienden weg, job kwijt (wel terug werkzoekende,) alles kwijt… ben alles aan het verkopen wat ik heb, zelfs de kids lijden hieronder, hun PS4's verkocht, hun nintendo switchen en games, zelfs hun slaapkamers, want ik heb mijn huis moeten verkopen. Waarvan niks overschiet, heb al een deel van de schulden betaald… nu kan ik zelfs niet meer huren of niets.

Ondertussen verblijf ik al 6 maanden bij mijn ouders.

Ik krijg geen uitkering of niets.

Nu moet ik terug beginnen strijden, strijden om mijn kinderen terug te kunnen zien, weer een hele juridische weg, strijden om een leven terug op te bouwen, nieuwe job te zoeken, narcisme maakt veel kapot… het heeft me letterlijk alles gekost, zelfs bijna mijn familie.

Opletten met toxische relaties heeft me meer gekost dan verwacht: ik heb een half jaar in de gevangenis gezeten wegens leugens en dingen die ik niet gedaan heb. Door samenspel van valse getuigen en opgezet spel, ben ik beschuldigd. Dat is ook de reden dat ik geen uitkering of niets krijg.

Ik moet een enorme som (137000€) onterecht betalen, advocaten hebben me bankroet gezet… Maar ik zou graag terug een nieuw leven beginnen… samen met mijn kids die ik al een jaar niet gezien heb nu.

Als er mensen zijn die me willen helpen, graag, en ik zal jullie voor eeuwig dankbaar zijn. Met 5000 euro kan ik al een hele sprong maken en de rechtzaak om mijn kindjes terug te zien betalen.

Ik schaam me dood dat ik dit via deze weg moet doen, maar zie geen andere oplossing voor mij en mijn gezin.

Mensen die twijfelen aan mijn verhaal mogen me steeds contacteren.

Alvast bedankt.

Grtjs David

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-05-2023 gestart
632x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

David Van der Auwermeulen

David Van der Auwermeulen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-05-2023 gestart
632x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog