The Sound of 43 of Schaamteloze Zelfsteun?

The Sound of 43 of Schaamteloze Zelfsteun?
Eelco  van Eldijk
Deel deze actie

Jawel, je leest het goed. Mijn verjaardag kan ik niet vieren, maar voor in het eerst in mijn leven wil ik wél een cadeau.

156 donaties
452%
Doneer
€ 3010 van € 666 ingezameld

Aangezien Jan en alleman de laatste jaren 'funding' vraagt voor de meest zinloze zooi en/of goedbedoelde doelen, ga ik overstag en instead of beating, I'm joining in. Al die zogenaamde doelen, of het nu diensten of producten zijn hebben uiteindelijk toch gewoon één gevolg; geld genereren dat in steeds diepere zakken verdwijnt. Blijft het niet linksom aan de strijkstok hangen, dan wel rechtsom. Ik haal deze misleidende tussenlagen er graag tussen uit en presenteer u mijn simpele verjaardagsdoel. 

Deze dag vier ik eigenlijk nooit (meer). Echter, over drie weken word ik 43. Ik ben blij dat ik dit gehaald heb. Hoewel mijn 42e goed startte (beter in mijn vel, minder last van angst en/of neerslachtigheid, minder vermijding, meer rust, nieuw (volledig ander en leuker) werk, beter ritme en conditie, is het sinds begin van dit kalenderjaar tweemaal geheel niet bepaald zeker geweest dat ik de verjaardag op 11 juni er nog zou zijn. Wel, middels fantastische zorg en een ingezet loodzwaar traject van het Radboud lijkt het er op dat ik de leeftijd van drie-en-veertig wel degelijk mag gaan halen. En als na de sliert aan o.a. chemo's de autologe stamceltransplantatie slaagt is de kans op het volgende kalenderjaar en mijn 44 and beyond ook in zicht. Hoeveel tijd ik bij positief resultaat nog mee kan is niet bekend; dat kan maanden zijn maar hopelijk is het (een aantal) jaren. 

En eerlijk gezegd, heb ik er meer zin in dat ik de afgelopen lange tijd in mijn leven heb gehad. Natuurlijk moest en moet er een heleboel aangepast worden. Dat was al in gang gezet. Ballroom Days are over. Onder andere exit roken en alcohol drinken; gaat me reeds maanden stiekem prima af. Het enige dat actief mis is muziek, al zou ik echt niet meer 3 avonden in de week op pad willen zijn daartoe. Thuis plaatjes draaien doe ik des te meer en liever momenteel. Dit maakt me gelukkig en sleept me door de(ze) tijd heen; het ontdekken en zoeken en uiteindelijk zo nu en dan aanschaffen (mits gevonden tegen een betaalbaar bedrag). Hiertoe wil ik dit jaar eenmalig wél verjaardagscadeau. Een schaamteloze ego-trip tot en met; echter vol liefde en energie, die momenteel door weggevallen financiën niet meer uitgevoerd kan worden. Vooruit, om het toch wederkerig te maken, u heeft er ook wat aan; te weten; fatsoenlijk, leuke, mooie, passende pauze/behang-muziek bij die te gekke concertavonden en kleinere festivals die zeker weer gaan (terug) komen, alwaar ik met jullie vol liefde weer een gezellige thuiskamer wil bouwen rondom de dj-tafel. 

Ach, en als we dan toch in het hier en nu bezig zijn. Uiteindelijk zou ik heel graag willen verhuizen; ietsje meer ruimte (al die muziek moet toch ergens mooi staan, toch?) En een tuintje zou heel fijn zijn, dus als iemand iets leuks en betaalbaars weet?

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Eelco  van Eldijk

Eelco van Eldijk

Gestart op 21-05-21
156 donaties
452%
Doneer
€ 3010 van € 666 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog