Tijd voor mijn eigen kansen

Tijd voor mijn eigen kansen
Deel deze actie

Na vele slechte ervaringen en misbruik van mijn talenten is het nu tijd dat ik het voor mijn eigen bedrijf ga gebruiken.

0 donaties
€ 0 van € 10000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Hallo beste lezer,

Mijn naam is Virish 31 jaar uit Den Haag. Vader van een liefdevolle dochtertje. Zelf ben ik eerlijk, open, positief, behulpzaam en heb ik een goede doorzettingsvermogen. Loyaliteit is iets wat ik belangrijk vindt.

Waarom heb ik hulp nodig?:

In 2014 begon mijn reis in de wereld van online marketing voornamelijk SEO. Wat mij prima beviel aangezien ik het heel snel oppakte en aardig met computers plus websites kan omgaan. Al heel snel werd ik verliefd op het vak wat ik uit oefende en was er geen moment op de dag dat ik er toch nog even mee bezig was. Wat jammer is dat er dan misbruik van je talenten wordt gemaakt en je daar niks mee opschiet. Eens zocht ik werk op een banen markt en vervolgens stond ik het jaar daarop zelf op de banen markt andere jongeren een kans te geven op een baan. Heb te maken gehad met ondernemers die mij niet hebben uitbetaald. Ondernemers die mij te weinig betaalden voor het werk dat ik verrichte. Valse beloftes voor vaste contracten en onveilige werkomgevingen. Ondernemers die € 250.000+ per jaar verdienden terwijl ik er voor hard werkte. Daar had ik genoeg van!

SEO = Met de kennis van Google 's algoritme website hoog aanbevelen in zoekresultaten, waardoor ondernemers beter vindbaar zijn online en sneller kunnen groeien.

Waarvoor heb ik hulp nodig?:

YesYes marketing is mijn online marketing bureautje die ik zelf heb opgestart. Bij mijn vorig werkgever deed ik de SEO voor een bekende energievergelijkingswebsite. Als enig SEO specialist heb ik ervoor gezorgd dat de vergelijkingswebsite na een jaar hard werken 1.000 overstappers per maand kreeg(per overstapper 20 euro). Zelf heb ik ook een energievergelijkingswebsite gemaakt met basis HTML-kennis en een week lang uren in het bouwen van de website steken. Dat is mijn begin om een vaste ruggengraat te creëren voor het bedrijf voordat ik startende groeiende ondernemers ook kan helpen. Dit neemt tijd natuurlijk. Met financiële hulp kan ik mijn SEO-strategieën professioneler aanpakken. Denk maar aan betere video's, web design, tools(met gratis versies kom je maar zover) en adverteer boost om te starten. Alle kennis is er, alleen ben ik hier voor jullie hulp voor de juiste zetje.

Hoe werkt dit?:

Waar ben ik nou goed in? Met bepaald tools heb ik een overzicht in verschillende branches wat mensen zoeken als ze op internet gaan.

Voorbeeld: Je woont in Utrecht pas en je wilt je huis laten schilderen. DUMSchilders(verzonnen) is een goed bedrijf in Utrecht, maar die ken je niet. Je gaat op Google en waarschijnlijk typ je in "schildersbedrijf Utrecht" dan maak je je keuze uit de eerste 3 resultaten statistisch gezien. Als "DUMSchilders" niet in die top 3 resultaten positie staat dan loopt ie een goede klant mis. Nou weet ik dat er 15.000 mensen "schildersbedrijf Utrecht" intypen per maand. Dat zijn een heleboel klanten die je misloopt als je niet in die top 3 positie staat. Meerdere zoekwoorden leiden bezoekers naar je website toe. Wat gelukkig dat met mijn liefde voor het vak ik wel weet hoe je dat voor elkaar kan krijgen. Dat verschilt alleen wel per niche(branche). De vergelijkingsmarkt is heel actief dus duurt het langer om goede posities te behalen met belangrijke veel gezochte woorden. Bij een schildersbedrijf kan dat wat sneller omdat daar minder online concurrentie in zit.

Mijn doel:

Natuurlijk ben ik een beetje boos dat ik al die jaren ander mans zakken heb lopen vullen. Mijn harde werk vooral met passie voor t vak wil ik dit graag jarenlang nog doen voor mezelf. Groei is belangrijk voor mij en dit is een goed lopende business als het eenmaal loopt. De vergelijkingssite zal uiteindelijk meer dan alleen energie vergelijken. Uiteindelijk wil ik terug geven en de toekomst ook schoner en beter achterlaten. Schone groene energie is iets waar ik achter sta. Mijn doel is niet alleen online marketing doen, maar mijn netwerk blijven te verbreden. Mensen aan elkaar koppelen. Bedrijven die ik help met vindbaarheid koppelen aan werknemers die mee willen groeien en kansen creëren voor anderen. Samen werken met de gemeente om meer kansen te creëren voor werkzoekenden vind ik heel belangrijk. Groeien met de technologie en daar ook in investeren. Denk maar aan meer zonnepanelen en elektrisch rijden mogelijk maken.

Je hulp om mijn droom te vervullen wordt gewaardeerd!

Online marketing bureau:

YesYes Marketing

Vergelijkingssite:

Ookjijvergelijkt

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 20-10-2021 gestart
44x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Virish sewgobind

Virish sewgobind

0 donaties
€ 0 van € 10000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-10-2021 gestart
44x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog