Toer de Dellen

Toer de Dellen
Toer De Dellen

Toer de Dellen is een sportief evenement (30 km) waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Wensambulance Gelderland.

 

Na het grote succes van vorig jaar komt er dit jaar een tweede editie van Sponsortocht Toer de Dellen voor Wensambulance Gelderland!
Toer de Dellen is een tocht van 30 kilometer door Oldebroek, Wezep, Heerde, Natuurgebied de Dellen en ’t Harde. De sponsortocht mag lopend, met de fiets, op skeelers of met de rolstoel of handbike afgelegd worden. Dit jaar zal Toer de Dellen plaatsvinden op zaterdag 22 juni, de inschrijving hiervoor is mogelijk op www.toerdedellen.nl.


Alle opbrengsten zijn voor Wens Ambulance Gelderland – de Veluwse Wensambulance. Deze vrijwilligersorganisatie zet zich al bijna 10 jaar in voor de mede mens. De stichting heeft het doel de (laatste) wensen te vervullen van mensen die niet lang meer te leven hebben. Hun motto is dan ook: ‘Laat niets te wensen over’. Met drie wensambulance en 137 vrijwilligers verzorgende de stichting 184 wensritten 2023. In de afgelopen 10 jaar zijn er 1102 ritten door hen gereden. Meer informatie is te vinden op www.toerdedellen.nl en / of op hun sociale media.  Om dit onmisbare werk te kunnen blijven doen is de stichting afhankelijk van donaties. ‘Een gezond mens heeft 100 wensen, een ernstig zieke heeft maar 1 wens!’


Toer de Dellen was jaren lang een bekend evenement in de omgeving. Door omstandigheden is de tocht een aantal jaar niet door gegaan. In 2023 is er opnieuw leven in geblazen en dat met groot succes. Ver boven verwachting waren er ruim 800 deelnemers en werd er in totaal 50.000 euro opgehaald. Een geweldig resultaat waardoor er weer vele dierbare wensvragen vervuld konden worden.
 

Doe je dit jaar mee met de tour? Dan is het natuurlijk leuk als andere je steunen, laat je als deelnemer sponsoren, maak hier een eigen sponsor pagina of volg de instructies op www.toerdedellen.nl 

Wil je ons sponsoren dan kan dat op deze site of via www.toerdedellen.nl

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-02-2024 gestart
2729x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Toer de Dellen

Toer de Dellen

Actie georganiseerd door:

Toer De Dellen

Toer De Dellen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-02-2024 gestart
2729x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog