Toeslagenaffaire muurvast

Toeslagenaffaire muurvast
Maria Sebregts

Wij zijn de familie Sebregts: Tom, Maria en onze twee kinderen, Lisa en Sam. Wij zijn een doorsnee gezin

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve vrienden, familie en gulle gevers,

Wij zijn de familie Sebregts: Tom, Maria en onze twee kinderen, Lisa en Sam. Wij zijn een doorsnee gezin dat altijd hard heeft gewerkt om een stabiel en gelukkig leven te leiden. Helaas heeft ons leven de afgelopen jaren een drastische wending genomen door de beruchte toeslagenaffaire.

Ons Verhaal:

In 2018 werden we onverwacht geconfronteerd met de mededeling dat we onterecht kinderopvangtoeslag hadden ontvangen en moesten we grote bedragen terugbetalen. Ondanks dat we alles volgens de regels hadden gedaan, werden we beschuldigd van fraude. Dit veroorzaakte een kettingreactie van financiële en emotionele problemen.

Onze bankrekeningen werden geblokkeerd, waardoor we geen toegang meer hadden tot ons eigen geld. We verloren ons huis en moesten noodgedwongen verhuizen naar een kleinere, slecht onderhouden woning. De stress en onzekerheid hebben diepe sporen achtergelaten op ons gezin, vooral op onze kinderen. Lisa, die altijd een vrolijk meisje was, heeft nu moeite op school door de constante stress thuis. Sam, onze jongste, begrijpt niet waarom hij geen nieuwe kleren of speelgoed kan krijgen zoals zijn vriendjes.

Onze Huidige Situatie:

Hoewel de overheid inmiddels heeft erkend dat er fouten zijn gemaakt, zijn we nog steeds verwikkeld in een juridisch proces om volledige compensatie en gerechtigheid te krijgen. De bureaucratie is traag en de weg naar herstel is lang. Ondertussen proberen we de eindjes aan elkaar te knopen met tijdelijke baantjes, maar het is niet genoeg om een stabiel en gezond leven voor ons gezin te waarborgen.

Hoe U Kunt Helpen:

Met uw steun willen we:
1. **Stabiele Huisvesting**: Een veilige en stabiele woning vinden waar onze kinderen zonder zorgen kunnen opgroeien.
2. **Schuldaflossing**: De meest dringende schulden aflossen die ons blijven achtervolgen.
3. **Ondersteuning voor de Kinderen**: Hulp bieden aan Lisa en Sam, waaronder psychologische ondersteuning en schoolbenodigdheden.
4. **Juridische Kosten**: Bijdragen aan de kosten voor juridische hulp om onze zaak voort te zetten en gerechtigheid te krijgen.

Waarom Uw Steun Belangrijk Is:

Onze situatie is geen geïsoleerd geval; duizenden gezinnen zijn getroffen door de toeslagenaffaire. Door ons te steunen, helpt u niet alleen ons gezin, maar draagt u ook bij aan een grotere beweging voor gerechtigheid en hervorming. Uw donatie, hoe klein ook, kan een enorme impact hebben op ons dagelijks leven en ons helpen om weer een toekomst op te bouwen.

Hoe U Kunt Bijdragen:

- **Doneer**: Elke euro brengt ons dichter bij een stabieler leven.
- **Deel**: Verspreid ons verhaal via sociale media, e-mail of mond-tot-mondreclame.
- **Steun**: Bied ons morele steun en blijf op de hoogte van onze voortgang.

Wij danken u uit de grond van ons hart voor uw tijd en generositeit. Samen kunnen we deze moeilijke periode overwinnen en een nieuwe start maken.

Met oprechte dankbaarheid,

Familie Sebregts

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 2 dagen geleden gestart
1062x bekeken

Actie georganiseerd door:

Maria Sebregts

Maria Sebregts

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 2 dagen geleden gestart
1062x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog