Toptennis BLTC Baarn

Toptennis BLTC Baarn
Michiel Oliemans

Help om ook dit jaar weer Hoofdklasse- en Eredivisie-tennis mogelijk te maken bij de BLTC!

 

Al enkele jaren kunnen we genieten van toptennis op ons mooie park middenin het bos! Zo spelen we zondag Hoofdklasse gemengd tijdens de reguliere voorjaarscompetitie en het allerhoogste niveau Eredivisie gemengd met (inter)nationale topspelers eind mei / begin juni.

Met tribunes, muziek, standjes en allerlei activiteiten voor jong en oud wordt de club voor enkele dagen omgetoverd tot een professioneel tennisevenement! De sfeer is fantastisch en als club krijgen we van tegenstanders, scheidsrechters en de KNLTB daar dan ook de nodige complimenten over! Afgelopen jaar is de manier waarop wij het Eredivisie-evenement op onze club neerzetten door de KNLTB geclassificeerd als “best in class” en hebben wij aan de overige clubs daar zelfs een presentatie over mogen geven! Een mooie erkenning!

Het kost alleen ook behoorlijk wat geld om het op deze manier neer te kunnen zetten. De professionele tennissers moeten worden betaald, de tribunes, de standjes, geluidsinstallatie en alles er omheen. We financieren dit door sponsoring, omdat we als vereniging hebben afgesproken om dit niet vanuit de ledencontributie te betalen. We hebben al een goed begin met Lead Healthcare, onze sponsor van het eerste uur. Maar het blijkt elk jaar weer een uitdaging om voldoende aanvullende sponsoren te vinden om de begroting rond te krijgen. We streven ernaar om zowel de Eredivisie, als ook de Hoofdklasse Zondag door laten gaan. Tevens helpt extra geld ons om een beter team op te stellen, met een mix van lokaal en nationaal talent. Andere clubs hebben aangegeven positieve ervaringen te hebben met crowdfunding om de financiering te regelen. We hebben jullie support nodig, vandaar deze actie!

Geniet jij ook zo van de toptennis op de club en wil je ook komend jaar daar weer van kunnen genieten? Aarzel dan niet en draag een steentje bij! Elke donatie is welkom: klein of groot. Alle beetjes helpen!

Heb je interesse om met je bedrijf sponsor te worden? Neem dan contact op via sponsoring@toptennisbltcbaarn.nl voor de mogelijkheden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-11-2023 gestart
424x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Baarnse Lawn Tennis Club (BLTC)

Actie georganiseerd door:

Michiel Oliemans

Michiel Oliemans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-11-2023 gestart
424x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog