Triatlon Challenge ten voordele van The Ocean Cleanup

Triatlon Challenge ten voordele van The Ocean Cleanup

Vier gedreven vrienden hebben zich verenigd voor een bijzondere missie: een triatlon ter ondersteuning van The Ocean Cleanup!

 

Wij (Jan, Bram, Glenn en Louis) hebben ons verenigd voor een bijzondere missie: deelnemen aan de Klagenfurt triatlon in Oostenrijk op 16 juni 2024. Tijdens onze intensieve training zullen we niet alleen fysieke grenzen verleggen, maar ook trachten financiële drempels te doorbreken om de oceanen te beschermen. We hopen namelijk zo veel mogelijk geld in te kunnen zamelen en integraal aan The Ocean Cleanup te bezorgen. Zelf verdienen we er geen cent aan. Het kost ons enkel bloed zweet en tranen!

The Ocean Cleanup, een sterk groeiende non-profitorganisatie, is vastbesloten om onze oceanen te bevrijden van plastic afval. Met hun innovatieve technologieën strijden ze tegen de stroom van vervuiling en streven ze naar een schone en gezonde toekomst voor onze oceanen en de vele levens die ze herbergen.

Jullie steun is cruciaal voor het succes van onze inzamelactie. Of het nu gaat om een kleine bijdrage per gezwommen kilometer, een eenmalige donatie of het delen van onze missie op sociale media, elke steun brengt ons dichter bij ons doel. Laten we samen een golf van positieve verandering creëren en de oceanen beschermen die essentieel zijn voor het welzijn van onze planeet.

Doe mee aan onze reis en help ons de oceanen te bevrijden van (micro)plastics! Elke bijdrage groot of klein telt en brengt ons een stap dichter bij een schone, gezonde oceaan. 

MEET THE TEAM!

Het team van triatleten en activisten bestaat uit:

  • Glenn Debreucker
  • Louis Ferwerda
  • Jan Meeremans
  • Bram Oosterlijnck

KÄRNTEN-KLAGENFURT IRONMAN 2024

https://www.ironman.com/im-austria

THE OCEAN CLEANUP

https://theoceancleanup.com/about/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-11-2023 gestart
632x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jan Meeremans

Jan Meeremans

 
Actie loopt tot 16-06-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-11-2023 gestart
632x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog